Vodafonen upsimodeemi

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki ADSL-yhteyteni vaihto Vodafonen upsimodeemi

LINKKI

Camionero
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 11.12.2009
Kirjoituksia: 0
Vastauksia: 8

Mikähän tällä hetkellä on tilanne eri operaattorien välillä? Tuli vaan mieleen, kun olen suunnitellut kännykkäoperaattorin vaihtoa (mikä onkin sitten eri lukunsa) ja sattumalta törmäsin seuraavaan: Vodafone näköjään tarjoaa nyt rajatonta 21,6/5,76 Módem USB-yhteyttä hintaan 39€/kk (45,24€IVA incl.). http://www.vodafone.es/particulares/servicios/internet/
Olen aina suhtautunut hyvin skeptisesti noihin kännyoperaattorien ”halpoihin” tarjouksiin, joten nytkin tuossa on joku koira haudattuna??? Voisiko joku asioista paremmin perillä oleva tutustua tuohon?
Itsellä on pari vuotta ollut juurikin tuo paljon parjattu YA.COM 20/1 ja olen ollut pieniä alkuhankaluuksia lukuunottamatta tosi tyytyväinen.
Jos siis tuo Vodan tarjous pitää OIKEASTI paikkansa, niin voisin vaihtaa Vodafonen kännyyn ja nettiin. Siinä pääsisin samalla iskulla eroon sekä Movistarista (mitta täynnä), että Telefonicasta, ja vielä sokerina pohjalla YA.COM:sta! Lisäksi se olisi 7€/kk halvempi ja voisi repiä nuo Telefonican piuhat irti seinästä.
Peeässänä voisin vielä kommentoida noita aikaisempia kirjoituksia, että Telefonica todellakin oli ennen varsinainen diktaattori, eikä antanut helposti linjojaan muiden operaattorien käyttöön. Siinä mielessä ei kannata yhtään moittia esim. YA.COMia, joka varmasti yritti parhaansa saadakseen linjan käyttöönsä. Nykyään tilanne lienee helpompi. Uhkasakkojen jälkeen.