Vodafone myy 3G modeemia

LINKKI

W
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 20.01.2008
Kirjoituksia: 0
Vastauksia: 2

Vodafone myy 3G modeemia muistaakseni 90e hintaan, johon sitten voit ostaa 30-60 euron edestä ns. puheaikaa. 60 euron latauksella voit ladata 1 gigan edestä tavaraa netistä, joka riittänee hyvin tuohon 3 kuukauden tavalliseen sivujen lataukseen. En nyt muista paljonko nuo pienemmät summat sisälsivät tuota dataa, nekin saattavat riittää tarpeisiisi varsin hyvin. Mitään kiinteää kuukausimaksua/rajatonta tiedonsiirtoa ainakaan Vodafone ei taida tarjota tuolle 3G modeemille. Netin nopeus ei päätä huimaa, mutta tuollaiseen kevyeen käyttöön se on ihan hyvä laite. Taitaa olla aika suosittu ratkaisu näiden talviasukkaiden keskuudessa.

Laite on siis vastaava mitä suomessa myydään ns. Mokkula esim DNAlla. Valkoinen tietokoneen USB porttiin liitettävä laite, jossa on tavallinen SIM kortti sisällä. Suomesta ostetut modeemit tuskin toimivat täällä vaikka vodafonen kortin niihin asentaisikin.

Kiinteän nettiliittymän hankkiminen kotiin voi tulla aika kalliiksi eikä se varmaankaan kannata sinun tapauksessasi.

Ei ole tullut kyseltyä muilta Espanjalaisilta teleoperaattoreilta noita 3G modeemeja, mutta mahd. joltain toiselta voisi löytyä vastaava laite vähän halvemmalla.

jaaniinja.. Vodafonen 3G modeemissa on ollut pieniä yhteensopivuusongelmia Windows Vistan ja Macin kanssa. Laitteen Firmware täytyy päivittää ennen käyttöä. Tämä vaatii vähän tietokonetaitoja ja toisen tietokoneen. (tämä saataa kyllä tosin olla vanhentunuttakin tietoa, toivottavasti Vodafone olisi jo alkanut myymään ajanmukaisesti Vistassa ja macissa suoraan toimivia vehkeitä)

Tässä minun tiedot, korjatkaa ja lisäilkää jos tarvetta ilmenee.