vip hotspot toimii/ei toimi

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Kokemuksia vip-hotspot -liittymästä vip hotspot toimii/ei toimi

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Laura
Laura Ei kirjautuneena
Liittynyt: 18.04.2008
Kirjoituksia: 26
Vastauksia: 209

Aiemmin kirjoitin, että vip hotspot toimii. Meillä on yhteys Mijas Costalla (tai siis välillä on). Meidän vaatimustasoa nostaa se, että yhteydellä pitää pystyä tekemään töitä. Aluksi kaikki meni ihan hyvin, ja ehdin kehumaan yhteyttä. Viime viikkojen aikana on kuitenkin ollut aika paljon katkoksia ja yhteyden hiiiiitauuutta. Kerran ollaan jouduttu turvautumaan nettikahvilaan, jotta saatiin edes asiakaspostit luettua ja niihin vastattua. Silloin kyllä kismitti.

Hotspotin asiakaspalvelu tuntuu yhteyden pätkimisestä huolimatta toimivan. Silloin, kun oli se n. 2 päivän katkos, soitin asiakaspalveluun vihaisena (koska yhteys oli poikki viikon sisään viidettä kertaa), ja sanoin, että eihän tässä ole mitään järkeä, että laskutetaan palvelusta, jota ei ole. Ottivat nimen ja numeron ylös, ja ilmoittivat jälkikäteen henk.kohtaisesti viivästyksen syyn sekä keston. Yhden toisen valituspuhelun yhteydessä saatiin 10pv ilmaista lisäaikaa. Tuollaiset jutut hieman lievittävät harmistusta, vaikka pointtihan tietysti on, että liittymän tulisi toimia aina, kun siitä on maksanut. Täällä päin maailmaa olen kuitenkin oppinut ottamaan ns. inhimilliset tekijät huomioon, ja antamaan anteeksi kaikkea sellaista, mikä Suomessa asuessa ei olisi tullut kuuloonkaan (tai mistä olisin heti ollut vaatimassa kunnon korvauksia).

Toivottavasti tämä kaikki on tosiaan vain alkukangertelua. Halpahan liittymä on. Mutta on se 20euroa kuussa liikaa, jos ei sitten käytännössä kuitenkaan ole nettiyhteyttä ja duunit tökkii sen takia.