Vinkkiä

LINKKI

Jahu
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 11.08.2006
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1073
Jukka kirjoitti:

Olemme kolmen kuukauden reissulla ja asumme vuokra-asunnossa Benalmadenassa. Kämpässä on Nokian Mediamaster 9650S. Kun tulimme tänne, boxissa oli virrat päällä, mutta kanavia se ei löytänyt. Asunnon omistaja soitti TV-Finlandin asiakaspalveluun ja jos oikein ymmärsin, ne antoi jotenkin sieltä päästä lisäpotku tai vahvisti signaalia. OK, kuva tuli näkyviin.

Ei sieltä mitään lisäpotkua tullut , kortti vain päivitettiin lähetyspäästä

Jukka kirjoitti:

Mutta sitten tuli taas sähkökatkos. Koko pienoiskerrostalostamme meni sähköt viideksi minuutiksi. Virtanäppäimestä ei saanut virtoja laitteeseen, välillä se oli heräävinään, mutta nyt se tuntuu olevan täysin eloton. Tosin kun kaukosäätimellä yrittää käynnistää, vihreä valo vilkkuu boxissa, mutta mitään muuta ei tapahdu. Soitin itse sinne asiakaspalveluun ja tyttö siellä väitti, että boxiin on tullut oikari ja sille voi sanoa goodbye. Käski vielä yrittää siten, että johto irti, kortti pois koneesta, palautus, ja uusi yritys. No success!
Joulu tulossa ja mummi kylässä, piti näyttää joulurauhan julistusta Suomen Turusta. Vaan en löydä yhdestäkään kaupasta boxia, jossa olisi korttipaikka ja Conaxin salauksenpurku. Olenkohan ihan pihalla? Kävin Fugessa Boulangerissa ja El Cortessa, ei löytynyt. Benskussa kipaisin Carrefourissa, ei sielläkään. Onko tällainen laite ihan tuntematon tässä maassa vai enkö osaa vain hakea? Luin suomalaiset lehdetkin läpi, enkä löytänyt yhtään mainosta, josta olisi selvinnyt, mistä näitä boxeja saa ostaa.

Asiakaspalvelun tyttö oli ehkä oikeassa – noita ei kannata korjata !
Koneenhan ei tarvitse olla Nokia .
Varmasti riittäisi mikä tahansa boksi CI-paikalla ( kunhan myös suomenk. valikko löytyy – takaa ainakin tekstityksen olemassa olon (?), jos Conax -moduuli saa erikseen .
Esim Kaon , Topfield , Humax ,Samsung ,Dreambox (viimein maint. tosi vaatii asiantuntemusta käyttöön otossa eikä tarvitse erillistä camia ,kortin kylläkin )
Lisätietoja http://www.saunalahti.fi/znark/dreambox/dm7025/

Mutta myös ns. multicami käy joka sisältää Conaxin .
Esim Matrix Revolutions cam , Ultimate Dual cam….( saattavat ehkä vaatia viimeisimmän ohjelma version ?)

Hyviä vinkkejä löytyy http://huoltovalikko.keskustelupalstat.com/ – vaatii rekisteröinnin ei maksa mitään