Vinkki VIP-Hotspotista

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Nettiyhteys? Vinkki VIP-Hotspotista

LINKKI

Kari
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.07.2006
Kirjoituksia: 175
Vastauksia: 1456

Vip-Hotspot vaikutti ensitutustumisen jälkeen lupaavalta, mutta muutamaa asennusyritystä läheltä seuranneena olen nykyään kovasti toista mieltä. Ensinnäkin, he lupaavat rannikon kattavaa toimivuutta. Käytännössä todettu totuus on kuitenkin se, että he tekevät auliisti sopimuksia ja ottavat siitä noin 50 eken etumaksun ja loput noin 250 ekeä tulee maksaa käteisellä asennuksen yhteydessä. Jos eivät saa asennusta onnistumaan, pitävät sen 50 ekeä itsellään!

Sinällään homma toimii mainiosti, että pojat tulevat mittareidensa kanssa tekemään asennusta just niinkuin sovittu, mutta yllätys tulee siinä, kun sopivaa signaalia ei ”yllättäen” löydykään. Sen jälkeen toistuu kertomus, että ”tuohon naapuriin on juuri tulossa tukiasema” ja homma hoituu ”ehkä huomenna” sen kautta… ”soitamme sitten ja tulemme asentamaan”

Sitä ”huomista” ei kuitenkaan kuulu – tai ainakin sitä saa kokemusten mukaan odottaa useita kuukausia. Jos kyllästyt kuukausien epävarmuuteen ja odotteluun, tai on pakko saada netti toimimaan muilla tavoin, onkin yllätys suuri, kun et saakaan maksettua 50 eken ennakkomaksua takaisin – vaikka ongelma on tyystin heidän päässään; he myyvät käytännössä sellaista, mitä ei vielä ole edes olemassa. Toisaalta, hyvällä tuurilla kämppäsi voi olla jonkin tukiaseman lähettyvillä ja saat asennuksen toimimaan ilman viiveitä… ja hyvällä tuurilla sillä tukiasemalla ei ole paljoa käyttäjiä ja netti toimii kohtuullisesti.

Vinkki: Jos joku päättää yrittää VIP-Hotspotin asiakkuutta, niin heille kannattaa asettaa ehdoksi se, että ei maksa sitä 50 eken ennakkomaksua, vaan hoitaa koko maksun vasta sitten kun netti asennettu ja toimii. Toinen tapa saada ryhtiä heidän toimintaansa, on vaatia kirjallisena, että 50 eken ennakkomaksu palautetaan, mikäli netti ei ole asennettuna ja toimi viimeistään xx.yy.zzzz. He urputtavat kovasti, jos heille tuollaisita julkeaa esittää, mutta saattavat jopa suostua siihen.