Vinkkejä

LINKKI

Katyax
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.05.2010
Kirjoituksia: 0
Vastauksia: 13

Googlasin sulle malliksi tämän Barcelonassa: http://www.educations.com/Bachelor_of_Arts_in_Leisure_Tourism_Management_64952.htm

Tässä koulun sivut: http://www.euruni.edu/Scripts/Modules/FAQ/Tree.aspx?idn=390&l=3

Kuten linkistä näkee, kyseessä on aika hintava koulutus, vajaa 11 000 euroa per lukuvuosi. Englanniksi opiskelu ei-englanninkielisissä maissa on usein tosi kallista lystiä, joten kannattaa miettiä, maksaako se vaivan, kun opiskelemalla maan omalla kielellä tai sitten Suomessa AMK:ssa suomeksi tai englanniksi saisi vastaavan koulutuksen pikkurahalla. Mun mielestä ehtisit hyvin saamaan kielitaidon kuntoon 2011 mennessä ja 8 kurssia on hyvä pohja, mutta suomalaiset ovat tietysti turhan vaatimattomia kielitaitonsa suhteen. Melkein kannattaisi säästää tuo raha, hioa espanjan taitoja jollain kielikurssilla paikan päällä ja sitten ponkaista paikalliseen yliopistoon tms. opiskelemaan sujuvasti ja edullisesti espanjaksi.

Jos kuitenkin hilloa löytyy ja enkuksi opiskelu on edelleen tavoitteena, laitapa Googleen hakusanoiksi jotain seuraavista: ’bachelor’s degree tourism spain’, ’tourism studies spain’, ’degree tourism spain’, ’tourism course spain’, jne., niin löytänet jotain sopivaa.