Vilperi ja muut kessumiehet

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma Espanja muuttuu Vilperi ja muut kessumiehet

LINKKI

arnold malaga
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846

Hehhh… Tuskinpa Vilperi ja muut kessuttelijat noin vain lopettavat tupakointiaan ainakaan meidän muiden nettikirjoittelijoiden myötävaikutuksella.

Niin kauan kuin tupakoimattomien tai entisten käryttelijöiden kommentit tupakointia kohtaan ovat etusormi pystyssä esitettyä oman minän korostamista, on se tupakoitsijan korvissa kuin kärpästen pörinää, vaikka sitten joka toinen kessumies lähtisikin täältä saappaat jalassa, jonka tosiseikan jokainen, ainakin suomalainen, nykypäivänä varsin hyvin tietää. Itse ihminen sen tupakointinsa lopettaa, jos lopettaa. Eivät ketkään toiset. Entisenä röökaajana tiedät tuon sinäkin; kuten myös.

Aivan eri tasolla on sitten vielä saada espanjalainen (kaikista kielloista, kehoituksista, määräyksistä, sormenheristelyistä ja neuvomisista ärsyyntyvä) kansanihminen ottamaan kuuleviin korviinsakaan jotain tupakoinnin vähentämistä, saatika nyt sitten lopettamista, koskevaa puhetta tai kirjoitusta. Ja kansanihmisillä tarkoitan siis sitä varsinaista suurilukuista valtaväestöä; en Alcalan yliopiston lääkiksen proffia.