Vilkasta keskustelua

Uusimmat Keskustelu Yleistä Esittele itsesi? Samuel susirajan takaa Vilkasta keskustelua

LINKKI

samujose
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.07.2008
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 25
Old kirjoitti:

Ei ole tainnut muuten miesmuitiin kukaan toinen uusi tulokas herättää Orkissa jo saapumispäivänään yhtä vilkasta ajatustenvaihtoa näinkin monen orkkilaisen kesken. Ja peräti asiasisältöistä.

Minä olen tottunut olemaan mies, joka herättää keskustelua minne meneekin… 😉

Old kirjoitti:

Syksyllä muutamme kuitenkin sikäläiseen ”extremaduraan” eli kauas sivummalle sisämaahan, missä on talvella kylmää-kuumaa sekä kesän sadekaudella kosteaa ja erittäin kuumaa. Eikä turismia juuri ollenkaan (paitsi marraskuussa enemmän elefantteja kuin muina kuukausina). Ja siellä viimeistään mun on pakko ryhtyä puhumaan, muutoin en pääse kenenkään tuttavaksi – niin kuin pitää ja myös paikallisiin tapoihin kuuluu.

Tuo on varmasti se paras tapa oppia. Minulla haittaa espanjankielen oppimista se, että suurin osa töihini liittyvistä asioista on englanninkielellä. Jos kuulisin päivät pitkät pelkästään espanjaa, niin oppiminen varmasti nopeutuisi.

Olen harkinnut täällä ”kotona” (hollantilainen isäntäni, brasilialainen kodinhoitajamme) englanninkielen ”käyttökieltoa”, jotta saisin pakotettua itseni taas ajattelemaan espanjaksi.

Onnea muuttoon ja uuteen kotiin!