Viisut puheenaiheena

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma Euroviisut Viisut puheenaiheena

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Raya
Raya Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.12.2006
Kirjoituksia: 24
Vastauksia: 1011
la kirjoitti:

Mutta jos kuitenkin sattuu telkkarin juuri silloin aukaisemaan, on katsojana tasattava (eli yleensä laskettava) oma musiikillinen ja esteettinen ajatus- ja arvomaailmansa nykyviisujen kanssa samalle viivalle ja poimia sieltä niitä EHKÄ löytyviä helmiä, kuten nyt tuo keijupoika. Jos ei muuta, niin saahan sieltä ainakin puheenaiheita vaikkapa tänne Orkkiin! 🙂

Täsmälleen!
Asennoidun itse teeveen eteen tavallaan tyhjennetyin mielin, koska en vaan yksinkertaisesti päässyt viisuja pakoon.
Katselin ja arvioin show:t, vaatteet ylipäätään sen mitä nyt pystyin ilman, että menetin täydellisesti järkeni.

Mielestäni Viisujen tärkein anti näyttääkin olevan juuri puheenaiheen luominen tänne Orkkiin.
On niin mukavaa kun voimme pohtia ja pähkäillä isommalla porukalla jotain eenniin kitschiä, me joilla kuitenkin on mielipiteitä ja ajatuksia vakavammistakin asioista. 😉

guanche kirjoitti:

mutta en jaksa ymmärtää, että kun Espanjassa tehdään loistavaa musiikkia, niin vuosi toisensa jälkeen viisuihin lähetetään tuollaista…. siis kuraa 🙂
Tosin…hyviä biisejä sinne tuskin kannattaa lähettääkään.

Olen täysin samaa mieltä, että Euroviisut singback-esityksineen voisi lopettaa, sillä musiikillinen anti on ala-arvoista… itse soittajana katson sen kuitenkin joka vuosi ihan mielenkiinnosta.

Rayan kanssa 100% samaa mieltä, että hyvä musiikki tehdään aivan jossain muualla 🙂

Nyt Guanche puit sanoiksi sen mitä varmasti moni espanjalaisen musiikin ystävä pohtii!
Ehkä se on niin totta ettei hyviä biisejä kannata edes yrittää Viisuihin lähettää, eivät ne helmet sieltä erottuisi saati voittaisi.

Minulle sellainen merkittävä Viisukokemus oli ABBA:n voitto joka aiheutti kyseisen bändin maailmanvalloituksen ja poiki musiikkiin loistavia biisejä sekä ainulaatuisen ilmiön.
Waterloo ei kuitenkaan kuulu ABBAn tuotannosta suosikkeihini, enkä sitä enää edes kuuntele toisin kuin bändin muuta tuotantoa.

Onko nykyään mahdollista, että Viisuista ponnahtaa kuuluisuuteen joku oikeasti varteenotettavan musiikillisen tulevaisuuden omaava artisti?

Ehkäpä, Guanchen suosikki Brittilän nuori kaunis neitonen voisi olla tällainen ja kenties Norjaa edustanut söpönen ja ammattitaitoinen muuskikkopoika.

Mutta ääh, miksi minulle jäi näistäkin kahdesta päällimmäiseksi mieleen esiintyjien viehättävä ulkoinen olemus?
Ainoa biisi josta muistan edes kertsin oli Waldon biisi…pöh.