Viisaita sanoja

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Mikä avuksi? Viisaita sanoja

LINKKI

Raya
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.12.2006
Kirjoituksia: 24
Vastauksia: 1011
Old kirjoitti:

Näkemäni Thaimaan lomasaaret ovat taivaallisia, kuin paratiisissa elelisi, jos asioita sillä silmällä katsoo ja piilottaa itseltään sen, mistä ei ehkä satu tykkäämään. Niin kuin missä tahansa. Eli kuten jo edellä on monen muunkin kirjoittajan mielipitein todettu, itsestään ihminen sen viihtymisensä kaivelee ja saa asenteillaan aikaan joko pysyvän tyytyväisyyden tai kaipuun johonkin-jonnekin-jotenkin

Tässä jälleen yksi esimerkki O.C.n erinomaisesta taidosta pukea sanoiksi elämää suurempia totuuksia!

Jokaisella kolikolla on kaksi puolta, siitä miten kolikkoa sormissamme pyörittelemme riippuu kumpaa puolta päädymme tarkastelemaan.

Suomeen en ole ikävöinyt koskaan vaikken oloani täällä voi erityisesti moittiakaan, ihana koti, hyvä duuni ja jotain.
Minun oloani ei helpota tippaakaan tyytymättömyys, positiivisyydellä jaksaa paremmin, silloin kun on pakko olla Suomessa.
Seuraavat lennot Valenciaan on aina varattu Suomeen palatessa, tiedän mitä tuleman pitää.
Niin ja beibe tulee Suomeen muy pronto.

Valenciaan kyllä kaipaan aina, rakastuin kaupunkiin ensisilmäyksellä, vuonna 1 ja 2 Champions liigan Viikkomakasiinin kaupunkiesittelyssä. Tuolloin en tiennyt Espanjasta mitään, mutta rakkaus korvensi rintaa ja pakotti lähtemään.

Sen jälkeen kaupunki on tullut tutuksi ja sieltä minut löysi myös El Amor, joka on sitonut minut tiukemmin Turian kaupunkiin.

Olen pirun onnekas, minulle on siunaantunut onnea ja iloa kasapäin, kuten se että olen saanut oppia tuntemaan rakastamani kaupungin aina vaan paremmin.