Viipukka,

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Ocaso
Ocaso Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.06.2008
Kirjoituksia: 276
Vastauksia: 375

Fuengirola – Málaga välillä on vain junalinja, ei metroa. Linjaa tosin on kutsuttu joskus jopa metroksi, koska sen pysäkit ovat maan alla Fuengirolassa, Torremolinoksessa sekä Málagassa. Málagaan on rakenteilla metro, aito maan alla kulkeva metro niin kuin metro ymmärretään yleensä länsimaissa, mutta se valmistuu, ainakin teoriassa, vasta vuonna 2010 jos mitään elämää suurempaa ei tapahdu.

Málagan provinssin aluella on helppo liikkua, autolla pääsee minne vain, junalinja myös siis kulkee Fuengirolan ja Málagan välillä puolentunnin välein, bussejakin kulkee… Ainoa hankala asia saattaa olla pysäköiminen autolla kaupunkien alueella tiettyihin kellonaikoihin, sekä Málagan kaupungin alueella autolla ajaminen koska Málagan liikenne on yleensä jumissa juuri uuden metroverkon töiden takia jotka ovat poistaneet kaistoja/sulkeneet ainakin Avenida Velazquezin joka kulkee Málagan Unicajan koripalloareenan ja sataman/keskustan välillä. Kannattaa mahdollisesti käyttää Málagan keskustaan siirryttäessä pohjoisen, eikä lännen, suunnasta kaupungin keskustaan tulevia liittymiä.

Málagan kaupungissa itsessään on nykyään hankala pysäkoidä keskustassa, mutta parkkihalleja on jonkun verran maan alla keskustassa, jotka on viitoitettu, ja yksi Corte Ingles tavaratalon alakerrassa. Ostoskeskuksissa on myös omat parkkipaikkansa, joita mahdollisesti kannattaa käyttää hyväkseen. Larios Centro ostoskeskus on lähellä ydinkeskustaa, lähestulkoon Corte Inglesiä vastapäätä ja täällä on maksullisia parkkipaikkoja. Parkkipaikan tietysti löytää mistä vain ennemmin tai myöhemmin jos jaksaa veivata rattia ja pyöriä ympyrää oman aikansa.

Toivottavasti auttoi !