”Viiniallergia”

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Marina
Marina Ei kirjautuneena
Liittynyt: 11.08.2006
Kirjoituksia: 9
Vastauksia: 321

Tänä vuonna olen saanut kärsiä oudosta ”allergiasta”, minä joka en ole koskaan ollut allerginen millekään elintarvikkeille enkä juomillekaan.

Olen aika huonosti oppinut nauttimaan väkijuomista yleensä, mutta kuohuviini on ollut lempijuomani silloin, kun on juhlan aika. Ensimmäinen tapaus sattui uudenvuoden aattona. Olin nauttinut yhden pikarillisen Astia, kun ihoani alkoi kuumottaa ja kun katsoin peilistä, oli koko yläruumis ja posket punaisia läiskiä täynnä. Juhla loppui siihen. Läiskät hävisivät pian lopetettuani viinin nauttimisen. Ajattelin, että se oli ohimenevä ilmiö.

Keväällä Teneriffalla valitsin huolella liikkeestä espanjalaista kuohuviiniä, eikä mitään aivan halvinta laatua. Istuimme iltaa parvekkeella, kunnes mieheni huomasi, että taas olin aivan kirjava.

Elokuussa Saloussa Aurinkomatkat tarjosi tervetuliaistilaisuudessaan pienen pikarillisen kuohuviiniä, joka jo riitti ”punastuttamaan” minut.

Mikään muu juoma, esim. punaviini, sangria (jota teen itsekin), Long Drinkit, eivät saa aikaan samaa ilmiötä. En tiedä, mistä tämä johtuu! En kuitenkaan aio enää kokeilla kuohuviiniä. 🙁