Viimeinen sana

LINKKI

Hot
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 10.07.2006
Kirjoituksia: 122
Vastauksia: 535

Meistä orkkilaisita suurin osa pörrää ns. turistialueilla; eiköhän Fuengirolassakin 50% ole ulkomaalaisia ja heistä pirun monet suomalaisia. Golfkentillä havaitsee ilmiön: vieraspelaajat sottaavat surutta ja jättävät myös greenijäljet korjaamatta – jäsenet huolehtivat paremmin omasta kentästään. Olisikohan mahdollista, että vierailijat ovat muussakin elämässä enempi sottaavia ja tonttinsa omistajat pitävät omastaan parempaa huolta?

Täällä moni tuntuu syyllistävän espanjalaiset sottaajiksi objektiivisilla todistuksillaan ja suomalaiset taasen selkeästi siisteiksi – heh heh.

Rehellisyyden nimissä pitää olettaa, että ainakin puolet Fuengirolan jokitavarasta on ulkomaalasilta ja myös suomalaisilta. Jos tätä jokiongelmaa verrataan Suomeen, siellä eivät joenuomat kuivu ja paljasta kaikkia kauheuksiaan. Kyllä Suomenkin joet ja järvet ovat tulvillaan romua, sahojen myrkkytynnyreitä ja muita myrkkyjä vaikka väestömäärä on vain murto-osa Espanjasta. Järvistä ongittua kalaa ei suositella syötäväksi turhan useasti erilaisten jäämien vuoksi ja jokien antimet voi unohtaa kokonaan. Joku teistä varmaan näki sen määrän romua, mikä kerättiin pari vuotta sitten pelkästään Kolera-altaasta Helsingin keskustasta.

Espanjalaiset käyttävät siivotessaan enemmän kemikaaleja, mikä on hyvä ja huono juttu, mutta kuoleehan pöpöt. Espanjan kuuma ilmasto on vaativampi monen asian suhteen kuin suomalainen.

Tuo tyhjien tonttien rakennusjätepulma on toki tosiasia, mutta ei anneta se hämärtää kokonaisuutta.

Jos löydät tänä iltana Fuengirolan kadulta roskia, älä automaattisesti oleta, että ne ovat espanjalaisilta. Jos siellä on oksennus, voisin 90% todennäköisyydellä sanoa, että se ei ole espanjalaisen. Se fillarinjämä joenuomassa voi yhtä hyvin olla suomalaisen Reiskan sinne heittämä. Naapuristomme espanjalaisilla ei edes ole koiria, mutta monella ulkomaalaisella on; kulkukoirat ovat sitten eri juttu.

Tulen huomenna oikeasti likaisesta Lontoosta takasin Espanjaan ja ero puhtaudessa on valtava Espanjan eduksi.

Ottaa tää muuten koville, kun yritän päästä sanomaan ”viimeisen sanan” viestiketjussa. Aloittajalla pitäisi oikeus päättää/katkaista viestiketju. 😀