viherpiipertäjät ja silleen

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Luonto Espanjan rannat pilalla viherpiipertäjät ja silleen

LINKKI

arnold malaga
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846

Hienoa Andreu ja Devspain, että olette löytäneet toisenne. Kyllä nyt viherpiipertäjät ja muut luontohörhöt saavat kyytiä kun käytte kunnon toimeen Espanjan rantojen rakentamisen puolesta. Ei tarvitse arvailla, minkä puolueen jäsenkirja sieltä piirongin laatikosta löytyy.

Varmaan teistä myös kumpikin kävi päällisin puolin lukaisemassa tuon Greenpeacen julkaiseman 168-sivuisen, .pdf-muotoisen raportin, jonne Masa antoi linkin. Tai varmasti ainakin vilkaisitte sitä, eikö vain?

Siellähän tuo nimi Benidorm mainitaan leipätekstissä peräti joo neljä kertaa (sivuilla56, 57 ja 63) sekä mukana on myös pari kuvasivua (86 ja 87), joissa onkin elävästi tuotu esiin paikallisen playan struktuurin muutos, tyyliin antes y ahora. Niissä, noin muuten, sitä ”esimerkkiä hyvästä rakentamistavasta, jonka soisi rantautuvan muuallekin espanjaan (sekä suomeen)”.

En vain oikein ymmärrä, mistä Masa sai sen käsityksen, että Benidorm tuossa tutkimuksessa olisi jotenkin erikseen nostettu kissana pöydälle, kun kyllähän siinä käydään lävitse koko Espanjan rantaviiva ja näyttävää kuvamateriaalia on paristakymmenestä muustakin kohteesta. Ja ei siellä missään mainita 52 kerroksisia rakennuksia monikkomuodossa.

Ja mikä siinä nyt on niin päin p:tä, että rakennetaan hieman laajemmalle alueelle ja hieman matalammin, kuin että pitää väenväkisinkin yrittää rakentaa joku ”Little Manhattan” jonnekin biitsin keskelle?

Myös laittoman tonttikaupan ja korruption osuus on raportissa melko hyvin tuotu esiin, mutta pikkukapitalisteilla, tai sellaisiksi itseään luulevilla, on aina sanaisen arkun avaamisen paikka, jos vain jossain pääsevät käyttämään sanaa ”viherpiipertäjä” tai ylenkatsomaan Greenpeace’n toimintaa noin yleensäkin.

Ja ai niin joo… kaikkihan näkivät sen Tuiskun mainitseman televisio-ohjelman, eikös vain?
=o)