Vihdoin!

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Raya
Raya Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.12.2006
Kirjoituksia: 24
Vastauksia: 1011
niekkula kirjoitti:

Hyvin on koulu sujunut kotonakin ja vieläpä puolet vähemmällä opiskelulla kun on huomattavasti tehokkaampaa, ei vain pari minuuttia per lapsi kuten kouluissa nykyään menee kun on isot luokka koot joka taasen aiheuttaa ongelmia lapsilla jotka oppivat hitaammin ja eivät siksi pysy mukana.

TOTTA!
Esim autistisen lapsen jollaisia meillä asuaa olisi parempi olla ja elää kun eivät joutuisi käymään toisten lasten ja tietämättömien opettajien kiusattavana koulussa.

Kotona opetus on tehokkaampaa ja laadukkaampaa jos kyseessä on ns erilaiset oppijat, ikävä kyllä olen ollut niin idiootti että olen pakottanut lapsirukat käymään kuluttelemassa turhaa aikaansa oppivelvollisuuskoulussa.
Eikä meillä ole kersat heikkolahjaisia vaan ”testatusti” keskitason yläpuolella…esikoinen opiskellut kuvataiteen pt:n ja konservatoriossa soitantaa viisivuotiaasta. He vaan vaativat erilasen metodin oppiakseen toinen monimuotoisen ja toinen oppii salamavauhdin -siihenkään ei koulu kykene.
Kavereitahan esim autistinen ihminen ei saa ellei niitä itse tahdo vastaanottaa, eikä ”tavislapsesta” siihen oikein olekaan maailmat kun eivät edes sivua saati sitten kohtaa.

Ja tämähän meni off topikiksi!