..vieläkö löytyisi joku autolla Espanjaan tullut?

Uusimmat Keskustelu Aktiviteetit Matkakertomukset, reissuvinkit ja -kokemukset Maantierosvot ..vieläkö löytyisi joku autolla Espanjaan tullut?

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Tinttura
Tinttura Ei kirjautuneena
Liittynyt: 16.02.2007
Kirjoituksia: 23
Vastauksia: 142

Kiitoksia tähän astisista viesteistä. Onneksi emme omaa mitään hienoa asuntoautoa, tavallinen Chevy vani vain. Saadaan siltä osin olla varmaan rauhassa

🙂

Pelittää kuitenkin hyvin.
Syy miksi leirintäalue olisi meille hyvä vaihoehto, on lasten määrä, tavaran määrä ja koiramme, joka kyllä luulee olevan sylikoira. Rodullisten määritelmien mukaan kuuluu kylläkin suuriin rotuihin eli hän on suursnautseri. Tuskinpa tulevat sille tytölle ”lirkuttelemaan”, ulkonäkö on sen verran häijy, vaikka luonne on puhdasta kultaa ja omein perään on aika tarkka tyttö.
Juuri noita Ronkelin kertomia kokemuksia itsekin olen kuullut, täytyy vain olla varmaa hieman normaalia tarkempi pysähdyksillä. Lapsia kyllä riittä, joka renkaan kohdalle vartioon

😉

Tietenkään, ei pidä turhaan hermoilla, mutta on hyvä olla tietoinen asiasta. Karin pyytämää matkakertomusta täytyy alkaa tuumailemaan, onhan se meillekin erityinen ja erillainen kokemus. Paluumatka on toivottavasti vasta vuoden kuluttua.
Mielelläni lukisin vielä kokemuksia ks.alueelta.
-”The gratest mistake you can make in life