Vielä yksi tieto Vanhatytölle..

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Espanja.ORG -tiedotteet Viikon 2 uutisia Vielä yksi tieto Vanhatytölle..

LINKKI

pentti52
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 16.06.2010
Kirjoituksia: 16
Vastauksia: 397

Jaahas, että yksinpuheluksi kuittaat vastaukset viesteihisi. Niitähän ne tavallaan ovatkin, koska sinulta ei tahdo oikein löytyä asiallista vastattavaa niihin, paitsi että siirryt puhumaan asian vierestä ja lavennat juttua.

Suomen poliisi on maailman paras. Eikä se ole minun väitteeni; siteeraan vain tutkittua tietoa:

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/107171-suomi-on-taas-maailman-paras-%E2%80%9Dpoliisi%E2%80%9D

Korppikotkajuttusi jätän omaan arvoonsa; se on vailla relevanssia tässä yhteydessä.

Mielelläsi johdatat keskustelua mm. suomalaiseen perheväkivaltaan. Onhan sitä paljonkin Suomessa, valitettavasti. Totean vain yksittäisten tapausten kommentoimisen ja niistä varmojen johtopäätösten vetämisen esim. iltalehtien tietojen perusteella todella asiantuntemattomaksi ja tarpeettomaksi. Emme voi tietää millaista yksityiskohtaista näyttöä puolesta ja vastaan poliisilla/syyttäjällä kussakin tapauksessa on kuten esim. mainitsemassasi Auerin tapauksessa. Mielipiteitä toki voi olla, mutta ne on syytä ilmoittaa mielipiteeksi. Aueria suojaa asiassaan rikosoikeuden tärkeä sääntö: ”In dubio pro reo”, eli epäselvässä tapauksessa syytetyn eduksi. Tämä on sivistysvaltion johtavia rikosoikeudellisia perusteita.

En ryhdy vaihtamaan mielipiteitä kanssasi suomalaisesta perheväkivallasta. Kuten sanoin, sitä todellakin tässä yhteiskunnassa valitettavasti ilmenee, mutten ole kriminologi, joka osaisi tätä ilmiötä selittää. Sen vuoksi meidän maallikoiden keskustelut tästä ilmiöstä jäävät pakostakin lähinnä kauhistelun ja taivastelun asteelle.

Toivotan Sinullekin mukavaa vuoden jatkoa parin hymyn kera 🙂 🙂