Vielä vaaran paikka Más Movilissa

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Onko kokemuksia Más Movilista Vielä vaaran paikka Más Movilissa

LINKKI

Taspani M
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.12.2007
Kirjoituksia: 12
Vastauksia: 129

Más Movilin laskutukseen liittyy vielä yksi tosi hankala tekijä, joka selvisi minulle vasta tänään. Kun lasku menee Visalta suoraan ja se nappasee 1GB:n rajan ylityksestä 20€ lisää on syytä pitää huoli, ettei kuun loppu ole lähimaillakaan. Jos vaikka pari päivää ennen kuun loppua tuo raha lankeaa maksuun ei siitä mitään hyyvitetä seuraavalle kuulle, vaan koko ylijäämä kolahtaa Másin tulolaskelman loppuviivalle! Sillä lailla.

Asian tekee vielä hankalammaksi se, että on hiukka hankala laskea missä menee se 5€:n loppusaldo, jonka kohdalla seuraava 20€ lankeaa mksuun. Bittimittari ei laske senttejä vaan bittejä. Jos käyttää prepaidkortteja homma on paremmin käsissä. Maksat niin kauan kuin kortissa rahaa riittää. Ja se voi siirtyä seuraavan kuun puolelle. Mutta prepaid kustantaa 0,05E/MB , Visalta suoraan laskuttava 0,03€/MB.
Paljonko se on, kun täällä Kanarialla sillä summalla pitäisi saaman vielä VATin vai IVAko se on , sen verran lisäbittejä, koska ivaa täällä ei peritä.
Tähän ei edes Fredrik Más Movilin Arguineguinen konttorissa osannut vastata. Minusta tuli toimittaja siksi, että olen tolkuttoman huono matikassa. Löytyykö orkista lajin osaajia, joka tuon rajan laskisi, vaikka sitten ivan kanssa? Tällaiselta tumpelolta menee helposti tuossa nolla tai pari väärään paikkaan.

No, edellä olevan kirjoittamisen jälkeen intouduin tällaiseen laskelmaan: kun 1GB= 20€ niin olisiko 5€= 250MB. ? Mutta 250MB x0,03€ ei millään anna 5€. Että miten lienee Másin tai minun laskuopi laita???