Vielä halpiksesta

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Hintatasot lentojen hinnat Vielä halpiksesta

LINKKI

Raya
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.12.2006
Kirjoituksia: 24
Vastauksia: 1011

Sanottakoon vielä, että en minäkään varmaan olisi niin tarkka noista lentojen hinnoista jos maksaisin vain omat lentoni, mutta kun kaivaa useita kertoja (viime vuonna yhteensä kuusi kertaa Valenciaan) vuodessa ihan omasta rahamassisstaan neljän henkilön matkojen hinnat on pakko laskea mikä on oikeasti halvin tapa. 6 X 900 euroakin on kuitenkin melko paljon massia, eh?
Matkustuksen vaivat ovat sitten luku sinänsä, sitä joko sietää tai ei, minä mieluumin matkustan ja siedän kuin pysyttelen kotosalla omissa oloissani.

Ylipäätään monien reissujen kokemuksella lausun teille jotka suunnittelette Ryanairin käyttämistä Espanjaan lentäessännne; pelko pois!
Hahnin kentän vieressä on lähin hotelli jossa 4 h huone maksoi about 69 egee, itse olemme käyttäneet kahta muuta hieman kauempana olevaa, Econo Motel Gölzeriä sekä Advance Hotel zum Hahnia.
Econo Motel on vähän tylsän näköinen mesta mutta huoneet ovat siistit ja läheinen metsä on todella houkuttava paikka lenkkeilijälle.
Advance Hotel sijaitsee pienessä kyläpahasessa jossa on kiva kauppa Convenida josta saa myös hyvää tuoretta leipää. (Toimme tuliaisiksi Suomeen ja kaikki kehuivat)
Molemmista yöpylöistä on ilmainen kuljetus kentältä ja kentälle, Advancesta on myös ilmainen kuljetus Bohrille syömään jos nälkä yllättää, mutta annokset siellä olivat kyllä aivan liian suuria.
Olemme lentäneet Hahnista sekä Valenciaan sekä Reusiin ja lentojen ynnä yöpymisten yhteishinta on jäänyt aina alle 900 euroa/ neljä henkilöa, halvempaa saa varmasti hakea -ainakin jos Suomessa lähtöpiste on Tampereella tai sen välittömässä läheisyydessä.
Kauempaa kulkevien on toki huomioitava matkat kotoseudultaan.

Tampereelta on aina vaihdettava konetta jossain ja Hahn/Stansted ovat paljon hermoystävällisempiä kuin esim Arlandan vaihto B1:llä lentäessä, joten perustetta lentää kalliimmalla ei ole ollut edes yksin mennessäni.
Silloin tosin armastukseni on tullut minua vastaan Stanstedille ja olemme sieltä jatkaneet Valenciaan yhdessä.