Viat

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä devspain
devspain Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.01.2007
Kirjoituksia: 22
Vastauksia: 1281
jarkkom kirjoitti:

Ylläolevaan MuTuiluun vain kommenttina, että Microsoft ei ole vielä koskaan ollut vastuussa, että kolmansien osapuolien tekemät ohjelmat toimivat Windowsissa (Eihän ne edes vastaa, että koko Windows toimisi 🙂 ). OpenOffice ei tee tässä poikkeusta. Windows 7 ei myöskään sisällä Java-kääntäjää, .NET:ssä voi olla jotain muutoksia joista ongelmat voivat johtua. Tämä on siis ohjelman tekijän vastuulla varmistaa, että ohjelma on yhteensopiva käyttöjärjestelmän kanssa.

Väitinkö jossain että M$ olisi vastuussa 3-osapuolien ohjelmista? Väitinkö jossain että Linux olisi vastuussa OpenOfficesta?
Enemmän tuossa ketjun aloituksessa väitettiin 3 osapuolien softien olevan Linuxin syytä!!

Minähän väitin vain, että mitä suurimmalla todennäköisyydellä ko. vika on Win 7 RC:n kun kerran muualla vikaa ei esiinny!

jarkkom kirjoitti:

Myös tämän ketjun tarkoitus oli kertoa Windows ’seiskasta’, eikä olla taisteluareenana Linux vs. muu maailma.

Hmmm. Aloitinko minä tässä ketjussa puhumaan Linuxista joka ei kuulu ketjun aiheeseen mitenkään? Joku muu aloitti!

jarkkom kirjoitti:

Devspainiinkin päin tiedoksi, että kyllä käyttikset ovat Microsoftillakin kehittyneet Windows 98 -ajoista ja ovat jo pitkään olleet oikein käytettyinä hyvinkin toimivia. En minä itsekään esiinny minään Linux-asiantuntijana kertomassa ’totuuksia’, vaikka käytänkin Linuxia ajoittain.

Tiedän, teenhän softaa ko. käyttöjärjestelmälle myös!

jarkkom kirjoitti:

Lopuksi vielä aiheeeseen, Windows 7 RC tuntui jo todella valmiilta ja lupaavalta muutenkin; muistinkäyttö oli saatu kuriin, käynnistys oli nopeaa, itse käyttö oli ripeää ja käytettävyyttä on vielä hiottu Vistasta. Asennus oli vähintään yhtä helppo kuin Ubuntun asennus tyhjälle koneelle, mutta ennenkaikkea nopeampi.

Mutta valmiiseen Windows 7 en välttämättä hyvin toimivaa XP konetta päivittäisi, muistisyöpön Vistan ehkä.

Lupaava kyllä. Olenko jossain väittänyt juuri W7:aa huonoksi? Enhän ole edes kokeillut ko. systeemiä!! Sen sijaan kehottiaisn olemaan haukkumatta Linuxia niissä yhteyksissä joissa Linux ei ole mitenkään osallisena. Samoin toivoisin Linuxin haukkujilta pientä näyttöä kokemuksesta Linux käytöstä ennen kuin aletaan puhumaan p****aa.