Vesisadetta

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Neña
Neña Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2007
Kirjoituksia: 30
Vastauksia: 285

Mukava lueskella kaikkien kuulumisia :). Hyvä, että muuallakin sataa, eikä vain täällä meillä! Tosin kyllähän sitä vettä on kaivattukin, joten antaa sataa vaan! Mitenkäs Wilmariinan nuorenparin poliisilla käynti meni?

Meillä oli nyt viikonloppuna meidän kaupunginosan festa major. Vähän kyllä sateet pilasivat tunnelmaa, mutta upeat kulkueet ja hauska tivolin tynkä oli kuitenkin tässä ihan kotikadulla. Aamulla olisin kyllä voinut nukkua vähän pidempäänkin kun jo ennen kymmentä alkoivat kulkueet mellastaa tuossa ikkunan alla! 🙂 Kummallista kun täällä kaikki tapahtumat aloittavat aamulla. Suomessa tuskin mikään vastaava tapahtuma alkaa ennen puoltapäivää.

Perjantaina oli kiva taas tavata Orkkilaisia livenä Barcelona meetingissä. Oottekos tuisku ja Suoris tapaamassa nyt ihan ekaa kertaa? Ihan orkin pohjalta? Se on kiva kun täältä löytyy kavereitakin :). Maailma on muuten pieni perjantain miitissä huomattiin heti erilaisia ”yhteyksiä” ihmisten välillä :).

Mekin ollaan kesällä menossa Suomeen ja vaikka ajattelin, ettei pahemmin mitään ikävää sinne ole, niin nyt on kiva suunnitella tapaamisia kaikkien kavereiden kanssa. Ihan jo odottaa Suomeen pääsyä :). Guardamarin kuvaus Suomesta sai kyllä vähän ikävöimään sitä Suomen kesääkin :).