versuksia

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
guanche kirjoitti:

Kylläpä jaksatte olla aina iloisia, kun saatte luettavaksenne jotain ”negatiivista” Suomesta… ilmiö on melko orkkilainen, sillä missään muualla porukka ei mustamaalaa kotimaataan samanlaisella innolla, kuin täällä … mutta ”so what” … Olette kenties pelanneet korttinne huonosti, kaikki eivät voi olla ”pelimiehiä” …

Teistä ei varmaan kukaan ole työskennellyt espanjalaisen ravintolan keittiössä??? Siellä, jos jossain pitäisi ehdottomasti suosia lyhytkätisiä kokkeja… ja sen verran lyhyt kätisiä, etteivät ylety kaivelemaan ruoanlaiton yhteydessä henkilökohtaisia alueitaan … tämän todistaa jo korkea salmonellatartuntaprosentti, joka lienee Euroopan huippua! Shit 🙂 Buen provecho!

Ei tuo makkarauutinen ole negatiivinen, se on vain UUTINEN. Ja siná ihan itse tulkitset sen negatiiviseksi. On ihan makuasia pitáäkö lihatonta lihatuotetta hyváná vai huonona ja onhan vertailussa semmosiakin makkaroita, joissa on yli 80% lihaa. Tuo on siis vertailu, raportti.

Ja tuo viittauksesi espanjalaisen ravintolan keittiön ja keittiöhenkilökunnan siivottomuuteen on ihan turhaa leimaamista ja yleistámistä. Ja voinpa kertoa káyneeni yhden SUOMALAISEN paikallisen ravintolan keittiössá ja rehellisesti sanoen, en voi mitenkáán kiitellá sen hygienia-tasoa tai siellä ahertavan kokin omaa siisteyttá. }:)

Tuo kotimaasta puhuminen on tietenkin muuttunut niiden vuosien aikana kun on ollut sieltá pois. Tiedáthán, jos pistaa nenänsá ihan kiinni siihen mitä katsoo ja sitten vetáytyy kauemmaksi ja katsoo uudelleen, niin ihan erilaiselta se samakin kohde nayttaa. Kokeile sinákin… 😉