veronkantoa

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä arnold malaga
arnold malaga Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846
Eikka kirjoitti:

Mitä enemmän Kari puhuu, niin sitä enemmän tämä haisee selkeältä veronkierron yrittämiseltä. Kaikki eivät tietenkään välitä siitä ja kiertävät muutenkin veroja mielellään, mutta minä en pidä siitä kun asiaa yritetään piilotella uusien valuuttojen taakse.

Jaa..? Se nyt on ’Eikka’ kuitenkin niin, että tämä maailma ei pyöri sen mukaan, mistä sinä pidät tai olet pitämättä.

Espanjan lait eivät näissä asioissa ole välttämättä alkuunkaan yhteismitallisia Suomen lakien kanssa. Pidit siitä sitten, tai et.
🙂
Suomessahan vaihtopiiritoiminta on sangen tuntematon käsite ja se on rajoittunut pienimuotoiseksi naapuriavuksi. Syy siihen löytyy Suomen verotuslainsäädännöstä, eli Suomessa ei mitään tuottavaa saa tehdä maksamatta siitä veroa.

Kannattaa muutenkin hieman hillitä halujaan syyttää ketään ”haisevasta veronkierrosta”, jos ei itse ole edes tutustunut mainittuun toimintamalliin, Espanjan lakikiemuroista nyt puhumattakaan.
😉
Siksi toisekseen… Jos tekisin jotain tuottavaa, josta minun ei tosiaankaan tarvitsisi maksaa veroa, niin en minä ainakaan tuntisi siinä tilanteessa kiertäväni veroja, kun ei minulta sellaisia edes vaadittaisi.

Mitä sitten tulee suomalaiseen lainsäädäntöön, tuntuu se joiltain osin todellakin olevan kirjoitettu äveriään hallitsevan luokan eduksi ja käyhälistöä vastaan. Luin muun muassa sellaisista tapauksista, joissa työttömyysavustus oli törkeästi ja raukkamaisesti katkaistu sellaisilta työttömiltä, jotka olivat osallistuneet palkattomaan, humanitaarista apua antavaan talkootyöhön. Taisi olla Punainen risti tjsp.