Veroehkäisy

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Old Chap
Old Chap Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

Minä nyt vain olen sitä mieltä, että viinan hintaa ei pitäisi enää korottaa. Ja mitä
ne poliitkot (jotkut ainakin) sekaantuvat siihenkin, että yleiseurooppalaisen käytännön tulisi mukautua Suomen venkoiluun.

Viinaa juodaan ihan muista kuin hintasyistä. Idiootitkin osasivat tajuta, että iso alentaminen kertaheitolla lisää kulutusta. Ymmärtäisivät vain, että nostoprosentti ei vähennä sitä samassa määrin.

Toimettomat juopot juovat kaiken mitä käsiinsä saavat, aikansa kuluksi. Joku oli jossakin ehdottanut pullokoon pienentämistä ja siinäkin olisi enemmän järkeä. Kokonaan se juodaan kuitenkin. Mutta kun kansainvälisesti ollaan mitoissa 0,70 ja 1,0 niin pitäisikö siinäkin eriytyä? Ehkä pikkupulloissa 0,35sitten, jolloin niitä ostettaisiin kaksi.

Koosta vielä se, että miksi olutta on pakko myydä ainoastaan jättimäisissä tuopeissa? Minulla ainakin loppupää jo väljähtyy ennenkuin loppuu. Vaikka useissa paikoissa se on Suomessa muutoinkin väljähtynyttä jo alkuunsa. No joo, kun ei ole henkilökuntaa koko ajan kantamassa lisää …

Kela kait maksaa ison ison osan kulutuksesta päätellen siitä, miltä suomalaisissa olutkuppiloissa asiakaskunta näyttää aamupäivisin. Sen mukaan sinäkin maksat turhasta.

Jos työllistämisen kynnystä alennettaisiin ja työttömyyskorvausta ja monia tukia nostaville annettaisiin mahdollisuus tehdä edes jotakin järkevää työtä silloin tällöin erillistä korvausta vastaan (ilman karenssia), niin kaikki voisivat paremmin. Ja ehkä katkera mieli kohenisi, tulisi tyydytystä elämään.

Espanjassa ehkä tavallinen kadunlakaisija ottaa aamulla lähikuppilassani lasillisen anista, mutta erona on myöskin se, että täällä on kadunlakaisija. Ylpeä työstään, jota hoitaa hyvin. Kuka siellä Suomessa enää semmoista tekee, tai on edes talkkari.

Ei nuo nokkaunet mulle ainakaan positiivisia ajatuksia tuoneet, joten nyt täytyykin ryhtyä nauramaan sitä onnea, että olen muualla. Kukas käskee lukea uutisia Suomesta.

Ja joku ottaa taas herneen nenään, kun ei saa arvostella. Pitää tyytyä siihen mitä on ja varsinkin muualta käsin olla hiljaa.

Espanjassa paistaa aurinko. Lumet vähissä.
Bangkok 31 astetta ja viiden päivän ennuste sitä samaa.