Venäläinen raha liikkeellä

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Espanja.ORG -tiedotteet Viikon 4 uutisia Venäläinen raha liikkeellä

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748

Pisti silmään tuolta Surista uutinen, jossa kerrotaan, että Marbellassa ollaan nyt ryhdytty oikein tositoimiin, jotta saataisiin kaupunkiin varakkaita venáláisiá. Ja kaupattua heille kaikki myymättömät asunnot.

Kiinteistökauppojen kiihdyttámiseksi járjestetáán maaliskuun 14-16 päivinä ’Russian Meeting Point’ Villa Padiernassa Marbellassa. Venäláisille ei kaupata mitáán tavallisia turistiasuntoja vaan suuri osa sijaitsee kultakolmion alueelle; Marbella, Estepona ja Benahavís. Sieltähän Putinkin on taloa ostamassa.

Meeting pointin tarkoitus on myös karsia vááriä myyttejä, joita venáläisiin Espanjassa liitetään ja siksi on läsnä pyöreän pöydän tapaamisissa myös espanjalaista poliisijohtoa ja ministereitä. (jotka ovat tunnetusti rehellisiä kunnon kansalaisia)

http://www.diariosur.es/v/20120125/marbella/marbella-mira-mercado-ruso-20120125.html (kannattaa lukea yleisön kommentit jutun lopusta)

Tämä oli minusta siksi kiinnostava uutinen, että siiná kun espanjalaiset ottaa venáläisiltá rahat ja tarjoavat heille kaikenlaisia palveluja ja saavat varmaan ainakin Marbellan alueen pyörát taas pyörimáän, niin meillá suomessa jatketaan sisukkaasti samaa vanhaa ryssávihan linjaa kuin ennenkin ja annetaan rahan menná ohi pesáá tekemättä. Meiltákin venáläiset haluaisivat huviloita ja tontteja ostaa, hyvállá hinnalla. Ja kaikkea muutakin, tavaraa ja palveluita. Vaan kun ei…

Lopuksi lainaus Iltalehden keskustelupalstalta :

Miksi rikkaat venäläiset ostaa taloja Suomesta?
Venäjä on maailman suurin maa ja se kuuluu suurelta osin samaan pohjoiseen havumetsävyöhykkeeseen kuin Suomikin. Koko Venäjän Karjala on täynnä järviä ja Venäjällä on esimerkiksi Mustanmeren rantaa, jonne voi datsoja rakentaa. Miksi pieneen Suomeen pitää tulla? Joka vuosi Suomi ottaa vastaan 12 000 maahanmuuttajaa kehitysmaista, päälle tulee koko EU:n Itä-Euroopasta valtavasti vierastyöläisiä. Eikö siinä ole tälle maalle tarpeeksi? Pitääkö vielä venäläisten uusrikkaiden tulla jakamaan tätä pottia? Jos Suomi kerran on niin surkea maa kuin tälläkin palstalla annetaan ymmärtää (mamujenkin toimesta) niin minkä ihmeen takia tänne pitää sitten tunkea?

Joten, voi voi sentáán… 😕 😕 😕 😕 😕