Vedot kansainväliseksi

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Suomi vs. España Vedot kansainväliseksi

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä LakuPekka
LakuPekka Ei kirjautuneena
Liittynyt: 25.11.2006
Kirjoituksia: 6
Vastauksia: 394

Heippa,

Mille
: ”Siellä paikalliset Hippoksen herrat yrittävät pyristellä monopolinsa kanssa..turhaan, niin turhaan. Maailma on avoin ja sille ei Suomen (keskustapuolue)byrokraatit mitään voi.”

Onneksi on meillä kaikilla tämä globaalilla tasolla toimiva netti, joka pikku hiljaa näivettää kansalliset pelimonopolit pois historiaan.

Suomessa on ollut esimerkki siitä, miten monopolipeli toimii. Toivottavasti Veikkauksen entisen pääjohtajan Matti Ahteen alaistensa hyväksikäyttötapaukset eivät enää tulevaisuudessa näkisi samanlaista päivän valoa? Näitä Ahteen sikailuja on ollut helppo toteuttaa, etenkin kun saa itselleen lailla suojellun poliittisen viran ja ikuisesti tuottava monopolisysteemi pelaa taustalla.

Palkinnoksi potkuista Ahde palasi ”puhtaana pulmusena” takaisin eduskuntaan, tosi vain temaririvikansanedustajaksi…odottamaan sitä taas aikaa, että äänestäjät unohtavat tapahtuneet.

Myös Espanjassa aina Pakosia myöten jylläävät valtion pelimonopolit. Tosin en tunne kovinkaan tarkkaan tilannetta, että kuinka ”mustasukkaisia” nämä valtion yritykset ovat omista pelireviireistään? Suomessa Veikkaus (lue Viekkaus) vahtii reviiriään kuin raivohärkä ja tästä on esimerkkinä ahvenanmaalaista PAH:ia vastaan suunnattu jatkuvat painostukset sekä oikeudenkäynnit.

Tämän takia suosittelen paikallisille asukkaille aina Portugalin rajaa myöten kansainväistä nettivedonlyönntiuraa, jossa palautusprosentti on reilusti yli 90 %. Suomessa prosentti on jossakin 30 % tuntumassa ja valtaosa tuotoista kuluukin oman poliittisen johtajaorganisaation kustannuksiin ja vain murto-osa palautetaan ”näyttävin” elein takaisin yhteiskuntaan erilaisiin hyväntekeväisyyskohteisiin. Tällä tavalla saadaan kansan siunaus tälle monopolipelleilylle.