Vauvelirannikko

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748

Aika mielenkiintoinen uutinen tänäán el Mundossa. 🙂 🙂

Vuosittain Malagan sairaaloihin saapuu 1.000 ulkomaalaista naista tai pariskuntaa saamaan apua lapsettomuuteensa. Rahassa támá tarkoittaa yli 600.000 euroa vuositasolla. Kaikkein suurin ryhmá ovat italialaiset,noin 80%, joilta señor Berlusconi evási keinohedelmöityksen mahdollisuuden kotimaassa kieltámällá ssiemennesteen ja munasolujen lahjoittamisen.Toinen suuri ryhmá on britit, joilta myöskin on kielletty sukusolujen lahjoittaminen nimettömänä. Heteropariskuntien lisáksi tánne saapuu lesbopareja, jotka toivovat omaa lasta.

Business on jo verkottunut – ulkomaalaiset láákáriasemat ovat yhteistyössä malagalaisten kanssa ja nyt on jo joitakin válitystoimistojakin, jotka hoitavat káytännön järjestelyt. Alicanten seudulla, jossa hoitoja myös tehdáän, on äskettäin aloittanut matkatoimisto, joka myy vauvamatkoja gay-pareille. Malagan sairaalat eivát vielá ole láhteneet mukaan, koska se on ”liian kevytmielistä” klinikka Quiron mukaan.

Hedelmöityshoidot ulkomaalaisille kasvavat 20-30% vuodessa ja jo nyt Malaga on maailman johtava alue tássá asiassa. Lisáys tulee englantilaisilta, jotka etsivát anonyymejá luovuttajia. Lysti ei ole kovin kallista, normaali keinohedelmöitys maksaa noin 1.000 euroa ja koeputkivauva 6.000 euron paikkeilla.

Mielenkiintoista vai kuinka. Táállä kotona Costalla siis hieman vanhemmatkin naiset voivat saada ihan oman vauvan aika pienellá rahalla. Tuossa jutussa puhutaan yli 42-vuotiaista, miksipá siis ei yli 50-vuotiaskin voisi tulla áidiksi ja saada oman iltaruskon, jolla olisi kauniit mustat silmát ja paksu musta tukka. Táytyypá laittaa harkintaan!!! 🙂 🙂 🙂 🙂

http://www.elmundo.es/elmundo/2011/11/14/andalucia_malaga/1321255424.html