Vauvat

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748

Diablita puhuu varmaankin Niños robados-tapauksista. Ja niitá tapahtui vielä 1980-luvullakin.

Tapauksia on viety oikeudelle ja niitá arkistoitu tosi paljon, siis ei haluta tutkia. Tarkka luku on 4.000 tapausta, joista 80% on arkistoitu. (http://www.publico.es/politica/498167/el-80-de-las-4-000-denuncias-de-ninos-robados-estan-archivadas) Ja lapsensa menettáneet áidit yrittávát taistella, ettá tutkiminen jatkuisi. ja toisella puolella sitten lapset etsivát vanhempiaan. Aikamoinen juttu, joka tulee jatkumaan vielä kauan.

Perusteluna näissä tapauksissa oli lapsen ja perheiden etu. Köyhillä oli liikaa lapsia ja varakkailla ei ollenkaan, joten tehtiin pieni siirto lapsen parhaaksi. Ja monessa tapauksessa siirto oli onnistunut, alkuperäinen perhe ei olisi voinut tarjota sitä samaa kuin uusi.Minusta tátá ei pidá ihan noin vaan tuomita. Ja sitápaitsi aika monet äidit olivat yksinäisiä, siis lapset aviottomia ja sehän oli ihan kauheaa tuohon aikaan. Niin äideille kuin lapsillekin, yhteiskunnan tuomio oli jyrkkä. Joten turha náitä syitä on arvostella tástä páivástä ja nykyisillá kriteereillä, aika on muuttunut. Minusta pahinta on se, että lapset tosiaankin varastettiin, mutta toisaalta, äidit eivät varmaankaan olisi niitä halunneet luovuttaa ja kun pakkokeinojakaan ei katsottu sopivaksi käyttáá, niin valittiin sitten tämá tie.

Uusi aborttilaki varmaan tuo helpotuksen tämän ja tulevan ajan lapsettomille perheille. Sitten ei enäá tarvitse hakea lasta Kiinasta kun kotimaisiakin on taas tarjolla.