Vastuu!!??

LINKKI

Vilperi
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 03.01.2012
Kirjoituksia: 12
Vastauksia: 242

Mikä se sana on poliitikon mielestä!?? }:)
Tähän päivään mennessä ei yksikään politiikko ole sitä tunnustanut suoraan ehkä urkkia lukuunottamatta. Soini nyt ainakin esittää suoraselkäistä politiikkoa, mutta kun näytöt on ainakin vielä hakusessa, niin nähtäväksi jää! 😉 Poliittista pakkaa hän on seureineen mukavasti sekoittanut, joten nähtäväksi jää tulisiko jotain lieviä muutoksia sen seurauksena esille. Selvä trendi valtapuolueilta on jo nyt nähtävillä, mitä nyt ainakin mun kannaltani voidaan pitää suotavana.
Pahin floppaus meikäläisen intressien kannalta oli tämä täysin puusilmäinen fanaatikko ympäristöministeriön ministeriksi jonka mielipiteistä ja aktiivisuudesta me tavalliset metsästävät luonnossaliikkujat saamme sitten kärsiä erilaisten rajoituksien muodossa.

Rehniä tosiaan vietiin kuin vierasta sikaa, mutta kun vähänkään seuraa näitä käteisjussin ja umpinaisen touhuja, niin ei kesää tulee tuostakaan.
Nämä jotkut asekaupat on lillukanvarsia kokonaisuuden kannalta ja kun meillä on kuitenkin noin kohtuullisen hyvä tietotaito myös erilaisten aseiden osalta, niin eikö olisi aika ottaa lusikka kauniiseen käteen ja hyödyntää se myös eurojen muodossa tulopuolella eikä vain sillä, että ostetaan kamaa sisäänpäin?
Meidänkin kehittämällä aseteknologialla olisi kysyntää maailmalla pienimuotoisesti, niin miksi sitä ei voisi hyödyntää valtion kauppataseen parantamiseksi?
Ei maailma siitä huonone tai parane vaikka mekin otettais haulit himaan! 🙂

Unohtu muuten mainita, että osalle noista rynkyistä olisi kysyntää jopa täällä suomessa metsästyskäyttöön, mutta nykyisen asepolitiikan ansiosta se ei ole mahdollista! Kaikki hauska tai kiva toiminta aseiden kanssa on täydellisessä pannassa kiitoksena näiden parin vatipään jäljiltä joilla ei ollut mitään tekemistä asiallisen metsästyksen tai ammuntaharrastuksen kanssa! }:)