Vastaus ”Selma”

Uusimmat Keskustelu Yleistä Esittele itsesi? Sulkeudun suosioonne Vastaus ”Selma”

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä T.K.T.
T.K.T. Ei kirjautuneena
Liittynyt: 27.04.2007
Kirjoituksia: 4
Vastauksia: 20

Kunnioitettava nimimerkki ”Selma”,

Olen syvästi ihastunut osoittamastanne luottamuksesta tietouttani kohtaan, mutta valitettavasti joudun ilmaisemaan toimineeni isännöitsijänä tehdaslaitoksessa sekä hallinnoineeni ainoastaan omilta vanhemmiltani perimääni pientaloa, jonka kunnostukseen olen myös käyttänyt jonkin verran varoja, ollen se nyt mitä edustavimmassa kunnossa sekä ilmeisesti paikkakuntamme ulkoista kuvaa kohentava sijaiten hyvällä paikalla, vain lyhyen kävelymatkan päässä kirkolta, minkä läheisyydessä sijaitsevat myös linja-autoasema, kauppias Väätäisen sekatavarakauppa sekä apteekki, mikä tässä myös mainittakoon.

Täten en ole valveutunut opastamaan teitä sivistymättömien naapureittenne hillinnässä, joskin ymmärrän hätäännyksenne tuntien itsekin hieman huikentelevaisten elämäntapojen tuottamia haittoja, sillä oma puolisoni on kotoisin perheestä, kuten olen jo muualla maininnut, jonka päämies ja kirkkomme kappalainen oli taipuvainen nauttimaan alkoholipitoisia aineita lainkaan ajattelematta muita ihmisiä, saati tytärtään, johon joitakin tartuntoja on sattunut, kuten tulen myöhemmin muualla paljastamaan.

Kuitenkin ensisijaisesti kehoittaisin teitä poistamaan moiset lappuset porraskäytävistänne, kuten itse kielsin tehtaamme ilmoitustaululle kiinnitetut kevytmieliset ilmoitukset erilaisista ilonpidoista. Sen lisäksi voitte tietenkin aina turvautua, yleisen järjestyksen ylläpitämiseksi, virkavaltaan kutsuen heidät paikalle oitis kun meno ylittää sen, ainakin aikarajan, mitä yhtiöjärjestyksessänne ehkä on sallittu.

Suoraselkäisten on maamme tulevaisuus ja siksi meidän tulee yhteisvoimin pyrkiä kitkemään alusta pitäen ne taimet, jotka elämämme kasvimaata uhkaavat.

Olkaa ponteva, kunnioitettava nimimerkki ”Selma”.
Nouse, kasva Suomen kansa, häpeällisyyttä kumoamaan!

P.S. Kiitän terveisistänne puolisolleni, mutta en voi niitä nyt perille välittää hänen ryhdyttyään minua vastustaviin toimenpiteisiin, joista olen jo kertonut esimakua muualla ja paljastan myöhemmin lisää.

P.P.S. Tällä hetkellä vivahtaa siltä, että todellinen elämäni on kääntämässä uomaansa minkä johdosta on hyvin paljon kohtuullista, että en voi runsaasti jakaa laajaa tietouttani muille päin vaan päin vastoin, tulen olemaan kiitollinen niistä mahdollisista osviitoista, joita Orgin lukijakunta voi jakaa itselleni kulkiessani tietä, jolla saatan kohdata monia vaikeuksia ja ehkä vaarojakin, joista myöhemmin kerron lisää paljastaessani oman elämäni kohtalonkohtia teille, rakkaat lukijani ja kannattajani.