vastaus BeeKeeper’ille

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Espanja.ORG -tiedotteet Viikon 2 uutisia vastaus BeeKeeper’ille

LINKKI

arnold malaga
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846
BeeKeeper kirjoitti:

”…mutta siltikin olen sitä mieltä, että kohtuaan ”ulosvuokraavat” naiset ovat henkisesti epästabiileja ja näin ollen, jos tuo ominaisuus on geneettistä, he tahtomattaan siirtävät ei toivottuja piirteitään myös synnyttämiinsä lapsiin.”

Saatan olla vaarassa, mutta eikos naihin ”vuokrattuihin kohtuihin” istuteta alkio? Joka on syntynyt lastahaluavan pariskunnan spermasta ja munasolusta? Siirtaisiko silloin kohdunvuokraaja geneettisia ominaisuuksiaan sikioon?

Juu… Taisin käyttää tosiaankin harhaanjohtavaa termiä. Näissä Ricky Martinin ja Miguel Bosén tapauksissahan puhuttiin ”vuokrakohdun” sijaan ”vuokratuista äideistä”, jotka kantoivat ja synnyttivät näiden homomiesten lapset.

Tosin kyllä kyseisiä vuokra-äitejä sivuavissa artikkeleissa (joihin linkit tämän ketjun kommentissa #69 by ’suomenk.palv.tsto’) ei mainita, käytettiinkö ulkopuolista munasolua, mutta oletusarvoisesti sellaisesta olisi sentään annettu jonkinlaista vihjettä. Näin ollen kyseessä oli kaiketi ns. ”muuminmukimenetelmä”.

Keskustelunaihe sai alkunsa siitä, kun pähkäiltiin, että milläköhän muotoa nuo Pekka Haaviston ja Antonio Nexarin keskinäiset lapsentekohaaveet aiotaan mahdollisesti toteuttaa.