Vastauksia

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Hot
Hot Ei kirjautuneena
Liittynyt: 10.07.2006
Kirjoituksia: 122
Vastauksia: 535

H.V. Schooner101,

Nimimerkkisi ja avatarisi perusteella et ole ihan tyhjätasku, jolloin vetosumma ei liene taloudellesi merkittävä – minuun sattuu todella paljon enemmän, jos häviän. Voin helpottaa syvää tuskaasi sillä, että voimme sopia, että hävinneen rahat siirretään lyhentämättömänä Haitin maanjäristyksen uhrien auttamiseksi, jolloin en pienellä todennäköisyydellä voittaessani saa mitään etua vedosta. Kun molempien rahat ovat ylläpidon tilillä, saat tarkat tiedot yksityispostiisi tapahtumista poliisin näkemyksen mukaisesti. Ylläpito siirtää hävinneen rahat hyväntekeväisyyteen ja voittajan rahat palautetaan. Helppoa.

On se jännää, kuinka asialliseksi kokemani varoitus saa aikaan moisen, jutun kannalta epäolennaisen, paskanjauhannan, kun palstalla on besserwissereitä.

H.S. vanhatyttö,

Turha mun on sua valistaa, mutta ihan kuriositeetin vuoksi voisitko kysyä tuon varoitukseni järkevyydestä paikallispoliisista tai turvafirmojen edustajilta? Jos sen verran espanjankieli kääntyy…. Voisitko sitten raportoida tänne keskustelun tuloksen? LOL