Vastauksia…

LINKKI

samujose
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.07.2008
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 25

Tervehdys Old Chap ja Ocaso (kun aikaisemmin unohtui)

Old kirjoitti:

Mua kiehtoo lisäksi se, että kerrot tekeväsi töitäsi samoin onnellisin keinoin kuin minäkin – netin kautta voiden elää siten missä tahansa.

Niinhän tuo on. On tässä tullut viihdyttyä vähän siellä sun täällä vaikka duuni on samana pysynytkin.

Old kirjoitti:

Sinä puolestasi toteutat nyt siellä yhtä niistä ajatuksista, joita mielessäni liikkui vuonna 2005, jolloin elämäni muuttui aika äkkiä ja Extremadura nousi esille ensin kiinteistövälittäjien sivuja selatessa, mielenkiinnon sen kuin vahvistuessa ottaessani selkoa alueesta muutoinkin. Vaan enpä ikinä ehtinyt käymään ennen kuin kohtalo (vaiko buddha) osoitti mulle muunlaiset tulevaisuuden kuviot muualta.

Minä uskon Universumin johdatukseen, eli siihen että asiat tapahtuvat sitten kun niiden aika on. Uskon, että tämä Extremaduraan päätymiseni oli Suunniteltu Juttu. Katsotaan miten äijän käy…

Fuengirola tuli tutuksi muutamien asiakkaiden kautta, se tuntui aina mukavalta paikalta, muttei niin mukavalta että sinne muuttaisi. Suosikkini kuitenkin ”sen puolen” kylien joukossa.

Miltä maistuu elämä Thaimaassa? Onko paikallinen kieli vaikeaa oppia vai pärjääkö siellä riittävästi esim. englannilla?

Old kirjoitti:

Mutta kun ainakin itseäni uteluttaa myös niin kysäisen, mitä tai minkälaista työtä lähemmin netin kautta teet – ja Suomeenko vaiko muualle?

Suomesta lähdin 1999 enkä sen jälkeen ole suomalaisille töitä tehnyt. Olen web developer, eli värkkään toiminnallisuutta dynaamisiin saitteihin. Muut sitten tekevät ne kauniiksi. Pääosa asiakkaista on vuodesta 2002 ollut espanjalaisia kiinteistövälittäjiä, eli ne selaamasi sivut ovat hyvinkin voineet olla ”minun tekemäni”… 😉

Ocaso kirjoitti:

Casar de Cáceres on noin 400m korkeudessa, joten talvella lumisateet on mahdollisia.

Teoriassa kai kyllä, mutta paikalliset sanovat ettei talvella ole edes jäisiä teitä. 140km pohjoiseen löytyy sitten ensimmäiset lumiset alueet.