Vastasin jo tonne mun

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Karvaturrit kaikki koirista Vastasin jo tonne mun

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Perrito
Perrito Ei kirjautuneena
Liittynyt: 19.01.2008
Kirjoituksia: 5
Vastauksia: 113

Vastasin jo tonne mun esittelyynkin jotain meidän matkasta.
Patu on melko lunkki koira ja ei tää meijän rytmi täällä ollessa oo yhtää erilaisempi ku suomessakaan.

Lentokoneissa on koirille oma alue joka on jotenkin rajattu matkalaukuista. Isoimmissa koneissa on jopa ihan omat tilansa eläimille (kuulin kaverilta joka on ollu töissä Wienin lentokentällä) ja nämä tavaratilat on tietty lämmitettyjä eikä asteluku saa mennä alle +10.

Koiraa ei valitettavasti pääse katsomaan välilaskun aikana mutta minä lensin blue1:lla ja koira oli nähtävästi juotettu ja pissatettu sillä en saanu Madridissa tippaakaan pissaa irti koirasta vaikka ulkoiltiin ennen taksiin menoa ihan hyvin. Janotti kyllä vaikka sitä vettäki oli selvästikin annettu mutta Patu oli kuolannu joten siitä se lisäveden tarve tuli.

Muut taisinki jo mainita meidän matkakertomuksessa. Ota vaan koiruus matkaan. Koirat ovat sopeutuvaisia elukoita ja tottuvat ajan kanssa uusiin asioihin 🙂 Oon kyllä onnellinen että päätin Patun mukaan ottaa vaikka se rajoittaakin aika paljon elämää täällä sillä yleisiin kulkuneuvoihin pitkillä välimatkoilla ei saa ottaa koiraa. Joten minä lennän täällä kun pitää liikkua paikasta toiseen.