Vastailuja. Toki.

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä simobooli
simobooli Ei kirjautuneena
Liittynyt: 25.02.2010
Kirjoituksia: 2
Vastauksia: 6

Kävin muuten lainaamassa TVO:n vierailukeskuksesta VTT:n teoksen ”Ydinvoima ja innovaatio”. Sieltä sivulta 26 löytyy tieto siihen miksi mm. Suomessa ja Ruotsissa on kuten kaikkialla maailmassa -40% olemassaolevasta ydinvoimakapasiteetistä vuodesta toiseen alhaalla! Siterataan tosiaan tyhmemmillekin mitä TVO, Seppo Vuoren VTT suulla meille hälyyttävästi kertoo:

”Vuosittain louhittava uraanimäärä vastaa tälläkin hetkellä 60% maailman ydinpolttoainetarpeista!”

Mielenkintoista toki, että VTT alkaa olemaan ydinalan saavuttamattomissa kun samainen VTT esim. Anne Holttinen ilmoitti mm. Tuulensilmässä suomalaisten tuulivoimalaitosten vuosipysyvyyksisksi reippaasti t u p l a t yli sen harhan jota aiemmin ydinala heitti. Suomen tuulivoimaloille lehdessä kirjattiin lukuisasti y l i 50% vuosipysyvyyksiä!

Ja jotta ei jäisi epäselväksi MITÄ tämä pysyvä uraaninpuutostila maailmalle energiaratkaisijoille osoittaa niin vaikka päivänne piristeeksi Tällainen setti:

TUULI buusterissa.

Usein ollaan kysytty sitä, millä energiasektoreilla toimitaan, kun ydinvoimalat alkoivat 2008< eteenpäin menettämään malminsa prosentteja alle energiapositiivisuustason?

2% maailman energioista tätä ennen tuottanut ydinenergianyanssi joutuikin syöksykierteeseen. Ja jäi heittämällä linjalleen, jonka rynnivä massiivinen energiapositiivinen tuulibuumi lakaisi tieltään kuin käytetyn rukkasen. Niin kauaa ei tarvinnutkaan odotella miten ydinrampaa Suomeamme valovuosia fiksumpi muu eurooppa vastasi heitettyyn haasteeseen. Ei siinä mitään kummallisempia kommervenkkejä siis tarvittu. No ei pidetä jännityksessä, vaan lukekaa itse:

http://kuvaton.com/k/gel.jpg

Mitä uraaniteollisuus sitten suunnittelee hirtehisen ja pysyvän uraanipulansa hetkellisisiksi tilkkeiksi päälleen kaatuvaa uraanipulaansa vähentääkseen? Kuten olemme kuulleet, kaivattamalla altamme ikisäteileviksi tuholiejukoiksi se kaikki, mitä sodissa jäi vielä tuhoamatta. Kenelle sitten on epäselvää, "minkä pikkukaupunkimme" kupeilta uraaninkaivuut tosissaan aiotaan käynnistää, niin tutustukaamme joukolla käytettävissämme olevaan STUK/GTK sisäpiirin kylmään karttatotuuteen!

http://kuvaton.com/k/geB.jpg