Vastaan Tokelan syöttöön.

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Pulinaboxi 11 – Sana on vapaa! Vastaan Tokelan syöttöön.

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Old Chap
Old Chap Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

Kolme kundia oli kapakassa ja naiset piirittivät…
Yksi oli kauppias ja naiset tykkäsivät, toinen oli yrittäjä – tytöt tykkäsivät vielä enemmän… Kolmas kertoi olevansa vain bussikuski, tytöt olivat hiljaa ja jututtivat kahta muuta, kunnes joku tytöistä älysi kysyä kolmannelta: ”Mitä linjaa ajat?” Kundi vastasi: ”Airbussia Kypros-Helsinki …”
Turha vissiin kertoa ketä kundia tytöt loppuillan piirittivät…

Ah, mikä ihastuttava osoitus siitä, miten ihmisiä arvo(s)tetaan.

Maailma oli vissiin ennenvanhaan mallillaan, kun herratkaan eivät voohottaneet tasa-arvosta. Yksilöt pysyivät kotona ja kokkasivat minkä taisivat. Ateria oli raaka-aineksista koottu ja lämmin, kun herra tuli pyörältään syömään.

Viite – täällä! Siellä sitä puhuttiin moottoripyöräilystä, kunnes juttu meni perhetason palautteeksi tosin pysyen vanhassa aiheessa: Miehen paikka on kotona?

Kiitos että me aivoissammekin olevat voimme sentään täällä pulinaboksissa jutella. Sillä mitä tasa-arvoituksissa kiemurrellen olisikaan eläessä, ellei eriaivoisuutta olisi. Vastaan mielelläni: Tunne-elämän köyhyyttä ja nainen aivopuolisonsa kyykkypyöränä.

Minäkö tosissani, phah? JT-tukelaa aktivoin ja ärsytän toivottavasti kunnolla muitakin. Haluan nyt tänne kiukkuisia akkoja kimppuuni. Myös miespuolisia munafemakkoja. Kimmastukaa kaikki ja pitäkää minua seonneena. Vaatikaa hoitoon, mutta ehdottomasti vain kirjallisesti ja hyvin perustellen – täällä!

Kaikki maailman posetiivarit, liittykää yhteen!