Varovaisuus kannattaa

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Marjukka
Marjukka Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.08.2006
Kirjoituksia: 13
Vastauksia: 361

Siihen tulokseen olen itse päätynyt ja noudatan omia rituaalejani uskollisesti.
Kuljen yleensä repun kanssa (missä ei ole mitään tärkeää, eikä oikein järkeäkään, koska silloin näyttää niin turistille ja nehän ovat yleensä vorojen ykköskohteita)…siitä huolimatta käytän repun kahteensuuntaan aukeavassa vetoketjussa hakaneulaa, jonka auki saaminen kestää jonkin aikaa.

Repussa kuskaan yleensä vettä, kännyä (vanhaa sellaista) ja muuta mukamas tarpeellista. Rahaa vain vähän ja sekin yleensä taskuissa.
Espanjassa asuva ystävättäreni suorastaan kärsii tuosta minun reppuriippuvuudestani, mutta siitä en suostu luopumaan, koska se on niin käytännöllinen. Kahvilla istun repun hihna jalkani ympärillä, joten mukaan lähden, jos viedä yrittävät 😉

Onhan tietty tilanteita, jolloin en raahaa reppua mukanani, mutta useimmiten se keikkuu matkassa…milloin missäkin.
Ryöstöiltä olen välttynyt toistaiseksi.
Reissuja on sentään useita kymmeniä Fugen seutuville.

Yksi ainoa yritys sattui kohdalleni markkinoille mennessä alikulkutunnelin ruuhkassa, jolloin olin unohtanut sulkea hakaneulan, mutta eipä hätää…pieni nahkakukkaro oli hakaneulalla kiinni vuoressa, jolloin repullani oleva vierailija paljasti aikeensa ja kiinnitti huomioni…se varkaus jäi siihen.

Olen sen verran tummaa sorttia, että jos pukeutuisin hieman espanjalaisittain, niin saattaisin näyttää hyvinkin paikalliselta mujerilta. Pienikin olen ja hieman pyöreä….hmmmm 😉