Vanhatyttö on palannut – entistä trollimpana…

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Espanja.ORG -tiedotteet Viikon 2 uutisia Vanhatyttö on palannut – entistä trollimpana…

LINKKI

pentti52
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 16.06.2010
Kirjoituksia: 16
Vastauksia: 397

Vanhatyttö on siirtynyt nyt saivartelemaan, kun ei oikein muut argumentit riitä.
Tässä se Poliisilehden numero on kokonaisuudessaan ole hyvä:

http://www.poliisi.fi/poliisi/poliisilehti/periodic.nsf/ArchivePage?ReadForm&y=2010

…ja siinä lehdessä numero 3, siltä varalta ettet osaa katsoa sitä oikeasta paikasta. Toistan, että väitteesi tässä kohtaa ovat saivartelua ja trollaamista.

Vanhatyttö kirjoitti:
”Támmösen pentin kanssa aika menee kyllä mukavasti rähjátessä, jos siihen on tosiaan on aikaa. Mitään valmista ei tule, váhitellen juttu menee henkilökohtaisuuksien puolelle ja sieltä herrasmiehen naamion takaa paljastuukin jotain muuta. Lieneeköhän Pentti-poika kotielämässäänkin samanlainen, aina oikeassa oleva, toisia alistava, pomottaja… jonka silmillä ei akat hypi… Joka sitten lopulta turvautuu…Onneksi támá keskustelu on täällä netissä

On myönnettävä, että olen puuttunut Vanhatytön kirjoitteluun. Olen tehnyt sen siksi, että hänen juttunsa sisältävät usein puolitotuuksia ja ovat osin vääriä. Tärkeänä tietolähteenä hänellä jutuissaan on ollut iltalehdet. Usein johtavana ajatuksena hänen jutuissa on ollut Suomen ja Suomen viranomaisten, erityisesti poliisin mollaaminen. Olen perustellusti oikonut hänen kirjoituksiaan.

Saanen huomauttaa, että sinä, Vanhatyttö, aloitit jälleen tämän nokittelun; nimität rähjäämiseksi sitä, kun kumoan sinun osin totuuspohjaa vailla olevat väitteesi. Eihän siitä tosiaankaan mitään valmista tule, kun sinun kantasi on niin usein huonosti perusteltu, joskus jopa aivan väärä. Etkä halua myöntää sitä.

Nyt käytät tätä naisten silloin tällöin viljelemää korttia: ”ei herrasmies noin käyttäytyisi”. Olen vain vastannut kirjoituksiisi, ei mitään muuta. Jos totuuden puhumisesta otat nokkiisi, se on sinun asiasi. Haluaisin todeta, etteivät sinun puheevuorosi ole olleet kaikilta osin ns. ”ladylike” -tasoa.

Mitä tulee muihin viittauksiisi minun kotielämästäni, voin todeta, etten sitä ryhdy sinulle selvittämään. Jätän vihjailusi kotielämästäni täysin kommentoimatta.

Sen verran puheenvuoroistasi olen pannut merkille, että mieluusti aloitat ja vedät keskustelun perheväkivallan tai muun väkivallan piiriin. Muistan tässä taannoisia puheevuorojasi siitä, kuinka hyväksyvästi puhut terroristien toiminnasta. Muistaakseni sanoit jotenkin niin että se on uskonsotiin liittyvää oikeutettua puollustautumista. Sanoisin, että hieman erikoisia kannanottoja !??

Puheenvuoroistasi johtuen minun on ihan pakko ihmetellä, mitähän sinulle on mahtanut tapahtua elämäsi varrella ??

Osa Vanhatytön kirjoituksesta 29.12.2011:

”Sinun omasta repliikistäsi kaikuu ÄÄRIKRISTITYN PYHÄ VIHA. Näillä asenteilla, ”me tiedämme mitä ne tekevát” on aina láhtenyt kristitty sotajoukko parantamaan maailmaa. Oikeutuksen tappamiselle, raiskaamiselle, tuhoamiselle, on antanut JUMALAN SIUNAUS ja oikeassa olemisen tunne: me TIEDÁMME.

Ja jotta ME TIETÁISIMME ei voida sallia yhdenkáán tiedonmurusen saavuttaa suoraan länsimaiden kansalaisia. Suora informaatio, ilman länsimaisia manipulaatioita, voisikin saada jotkut ajattelemaan, onko meille válitetty lánsimainen tieto idástá sittenkáän ihan oikein. Uskonto on aina politiikkaa, politiikka on aina yhteydessá rahaan ja valtaan. Tuosta ketjusta löytyvát aina kaikki motiivit kaikkiin tekoihin kaikkina aikoina.

Ja Arnold, olet aivan táysin ohittanut ORTODOKSIJUUTALAISTEN asenteet. Hyväksytkö siná heidát? He odottavat nyt Messiasta ja ovat koventaneet otteitaan, etenkin naisia ja tyttöjá kohtaan. Miksi et ota heitá laisinkaan puheeksi, vaikka heidán káytöksensá on aivan yhtá kauheaa kuin talibanien???

Olet monesti ottanut esiin naisen aseman ja puolustanut lánsimaista naismallia ja verrannut sitá islamin naisen asemaan. Ja unohtanut joko tietámáttömyyttási tai koska haluat ohittaa joitakin tosiasioita, sen, että lansimainen nainen ja musliminainen olivat ihan samassa tilanteessa vielá 1900-luvun alkupuolella. Ja katolisissa maissa, kuten Espanjassa, vielá 1950-luvulla. Lännessá naiset alkoivat vapautua miehensá ja isánsá holhouksesta oikein kunnolla 1960-luvulla kun saatiin E-pilleri. Ja koska naiset tarvittiin työvoimaksi tehtaisiin.

Ja nyt, kun haluat kunnon äárikristittyná olla oikeassa ja tietáá, ohitat ihan kokonaan muslimimaiden keváisen demokratialiikehdinnán, jonka tavoitteena on muuttaa náitá vanhakantaisia maita nykypáivän suuntaan. Nämá liikkeet, joita meidán táállá lännessá pitáisi tukea, ajavat parannuksia myös naisten asemaan. Siellákin tilanne tulee muuttumaan, ehká hitaasti, mutta kuitenkin. Ja tássá tiedonsaannissa meitá palvelee námá uudet muslimien tv-kanavat. Sieltáhán saamme informaatiota ihan suoraan, ilman lánsimaista váliintuloa. Eikös se ole oiva asia?? ”