vanhatyttö kirjoitti:Olen

Uusimmat Keskustelu Yleistä Purkautumisosasto jouluateria pilalla vanhatyttö kirjoitti:Olen

LINKKI

Selma
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.07.2006
Kirjoituksia: 38
Vastauksia: 583
vanhatyttö kirjoitti:

Olen täällä rannikolla joulua viettämässä perheen kanssa. Vaikka olemme nyt Espanjassa halusin tarjota siitä huolimatta jotain suomalaista joulupöydässä. Ostin suomalaisen ravintolan kaupasta 22.12. lanttulaatikkoa ja maksalaatikkoa ja kun pääsin kotiin huomasin, että molemmissa oli ”viimeinen käyttöpäivä” merkintä vanhentunut jo kauan sitten. Maksalaatikko oli ilmeisesti kaupassa pakastettu, se ei ollut tehdaspakaste, siinä oli viimeinen käyttöpäivä (ei parasta ennen) 16.12. ja kun avasin pakkauksen, sisältö oli vetistä ja hajonnutta, syöntikelvotonta törkyä.
Lanttulaatikossa oli pakkausmerkintä ”pakaste” ja viimeinen käyttöpäivä (ei parasta ennen) 15.12. 2009 Tämä jouluherkku oli todennäköisesti viimevuotista varastoa, käsittääkseni täksi jouluksi valmistetut pakastetut laatikot säilyvät ainakin 6 kuukautta. Maksoin muuten näistä roskalaatikkoon menneistä herkuista 300 gramman rasioista melkein 4 euroa/kpl.

Ensi jouluna, jos tulemme taas tänne, otan laatikot mukaani Suomesta. Ne saa tuoreena Helsingin lentokentän Stockmannin myymälästä. Ja huomattavasti edullisempaan hintaan myös, sitäpaitsi.

Eikö tullu mieleen tarkistaa päivämääriä kaupassa? Oliko ne piilotettu?