vanhatyttö

LINKKI

Willi
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 31.01.2007
Kirjoituksia: 28
Vastauksia: 792

Lyehesti: kyseessä oli sirullisella Visa electronilla rahan nosto Unicajan automaatista. Kone tilttasi ilman mitään syytä kesken rahan noston ja nielaisi koneen. Kone käynnistyi uudelleen, mutta ei kortista ei hajuakaan.

Soitettiin kyseiseen numeroon, joka oli koneen yläpuolella, kun kone ”syö” kortin. Sieltä ilmoitettiin että seuraavana arkipäivänä saa kortin hakea toimistosta ja pahoiteltiin koneen toimintaan.

No, seuraavana arkipäivän mentiin hakemaan korttia (olimmo pankin oven takana jo ennen kuin pankki avasi ovensa)… Virkailija oli katkaissut kortin kahtia koska ”se on espanjalaisen pankin käytäntö, jos kortti jää koneen sisään” Saman tien pankin johtajan puheille ja sieltä sitten tuli toinen syy… kun kortti ei ollut mikään pankkikortti, visa electronkortti eikä Visa vaan että se oli Bonus kortti ja sen takia se oli katkaistu. (Liekkö lukutaidottomia virkailijoita sitten Unicajassa, kun eivät osaa lukea VISA ELECTRON) Asista käytiin jo pelkästään pankissa toista tuntia hyvin painava sanainen keskustelu….

Asiaa lähettiin viemään eteenpäin sillä kyseinen kortti oli ainut korttini silloin ja lomaa oli vielä pari viikkoa jäljellä. Siis loppuloma tuli viettyä ilman rahaa… Sirulla oli rahaa, koska jouduin käyttämään siruosiota taloyhtiön pyykkikoneeseen -> sirulla olleet rahat menetetty. Ja kaiken kunniaksi vielä uuden kortin tuleminen Suomessa kesti normaalia pitempää…

Heidän lakinsa mukaan: ”se on espanjalaisen pankin käytäntö, jos kortti jää koneen sisään” kysyimme asiaa muista pankeista ja siellä kielettiin kyseisen lain olo. Ilmoitettiin että kortti olisi pitänyt säilyttää pari päivää toimistossa ja sen jälkeen lähettää pankkiin. Hyvitykseksi parin kuukauden kuluttua Unicajalta tuli 2 kännykkään liimattavaa pattereilla toimivaa lamppua hyvitykseksi kortin katkaisusta, mutta ei mitään anteeksi pyyntöä. Naurettava hyvitys…

Tämän jälkeen oon kiertäny kaikki Unicajan automaatit ja pankit kaukaa. He kun soveltavat nuo lait oman päänsä mukaan…