Vanha Benidorm

LINKKI

mille
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 27.07.2006
Kirjoituksia: 22
Vastauksia: 632

On totta, että Benidormin vanha kylä-illuusio on tuhottu. Se oli kaunis. Mutta kuten Devspain totesi, kumpi on parempi rakentaa muutama pilvenpiirtäjä ja säästää rannat ja maat vapaana vai tehdä kuten Fuengirolassa. Fuengirolassa jopa autovian, siis moottoritien, yläpuolelle on rakenettu asuma-alueita, urbanicasiones. Kait lähinnä ulkomaalaisille, espanjalaiset tuskin ovat niin tyhmiä että ostaisivat asunnon sieltä.. Tällä hetkellä luulen myymättömiä torppia enimmäkseen.

Tätä mietiskelen, miten Euroopassa, jossa asumme, on ihan vapaa valita asuinpaikka ja joku ”engelsmanni” ostaa asunnon moottoritien laidalta Fuengirolasta kaukana mereltä. La playa kaukana, jota henk.koht. en kaipaa, mutta useimmat ulkomaalaiset kylläkin. Euroopassa on maailman paras koulutus. Tiedämme historian, ekonomian ja muun sivistyksen, mutta mikä ihme vetää fiksuja koulutettuja ihmisiä gettoihin? Kerro minulle 😉

Tässä vastaus: Laiskuus opetella kieltä ja helpompi olla kuin Ellun kanat jossain Fuengirolassa, tai sen tyyppisessä turistirysässä. Tai yrittäjänä vain yrittää suomalaisten kanssa vaikka espanjalaisia on 10 kertaa enemmän. Miksi sulkea heidät pois asiakaspiiristä?

Onko järkee vai ei 😉