Valinnanvapautta

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Frank
Frank Ei kirjautuneena
Liittynyt: 20.11.2009
Kirjoituksia: 9
Vastauksia: 255
Selma kirjoitti:

Nämä on vain esimerkkejä. Jos hinnat ovat kaksinkertaiset ja palvelu ei edes yksinkertaista, niin harkitsen kaksi kertaa, mihin rahani vien. Marraskuisella matkalla Reflan pojat olivat positiivinen yllätys. Siellä tunsi olevansa tervetullut.

Hyviä esimerkkejä. Tosin kun itse kävin kirjakaupassa palvelu oli erittäin hyvää ja asiantuntevaa. Reflaa ehdinkin jo puffata positiivisesta palvelusta, jota ei todellakaan saa alueen muutamista muista baareista. Toivon, että Cetron baarista tulee Fugen paras, kaikista. Samaten toivon, että kokonaisuus lähtee hyvin käyntiin ja kaikilla yrittäjillä menee hyvin. En tajua miten joku voi toivoa muuta.

Se on varmasti totta, että hinnan ja laadun on jokseenkin kohdattava. Nyt ei ole ollut hintaa eikä kyllä laatuakaan. Se näkyy pitkälle, että jotkut suomalaiset haluavat kaikken halvalla. Millainen kulttuuri ja asiakaskunta siitä Centroon tulisikaan, huhhuh. Jo ihan periaatteesta tuen suomalaista yrittäjyyttä, kunhan sitä tehdään hymyllä.

Krisin mainitsemaan rinnakkaiseloa tarvitaan. Chinatown, LittleItaly, jne. Maailmalla on paljon vastaavia esimerkkejä. Mikseivät suomalaiset voisi tehdä samoin? Säälittää ne ihmiset, jotka ovat joutuneet pakenemaan omia juuriaan ulkomaille, eikä niistä pääse eroon sitenkään. Itse olen ylpeä suomalaisuudestani, eikä se silti estä minua elämästä Espanjassa espanjalaisin tavoin, eikä käyttämästä suomalaisiakin palveluita.