Välimatkan pituus

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Välimatkoja Välimatkan pituus

LINKKI

LakuPekka
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 25.11.2006
Kirjoituksia: 6
Vastauksia: 394

Heippa,

Sauhulla on selvästi otetta matkustamiseen. Yleensä täällä orkissa tuntuu olevan suurin ongelma lentokentän ja hotellin välinen osuus, joka maksaa 20–30 euroa ja kestää 15 minuuttia. Tästä on keskusteltu täällä useaan otteeseen.

Kun ajelet tänne alamäkeen, niin suosittelen reitin valintaa joko Ruotsin tai Saksan kautta ja älä vain lähde ajelemaan Via Baltian kautta, sillä voin kokemuksesta kertoa, että se on hidas ja vaarallinen, etenkin Puolassa.

Suunnittele aikataulusi siten, että lähdet aamulla ajoissa liikkeelle, niin tuollainen 1200 km menee mukavasti. Tämä tarkoittaa sitä, että Saksan kautta Travemundestä tarvitset kaksi hotelliyötä ja Tukholmasta kolme. Kun ajat autolla, niin älä syö paljon ajon aikana ja pysähdy vain tankkauksen yhteydessä, näin matka joutuu. Muista juoda vettä matkalla, jos on lämmin. Allekirjoittanut meinasi kerran nukahtaa rattiin, kun en juonut vettä tarpeeksi. Lisäksi älä jätä autoon mitään näkyvää esiin, jottei matkan teko keskeydy rikotuiden ikkunoiden takia. Hyvää ja turvallista matkaa…