väli-aika tiedotus

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä dreamer
dreamer Ei kirjautuneena
Liittynyt: 08.01.2008
Kirjoituksia: 2
Vastauksia: 58

Heips,
Ajattelin jatkaa osaltani omaa ”haaveeni” päivittämistä. Olkoon tämä sellaisen epäsäännöllisen säännöllisen päivä- tai paremminkin kuukausikirjan tekele. Elikkäs tammikuun käynti fuengirolassa vahvisti ajatukseni oikeaksi. Fuengirola is place to be! Uskoni senkuin vahvistui.

Eli sielläkin, tällainen perustyhmä mies saa revityksi leivän jostakin pienelle perheelle.

Haaveeni eteen aloin tekemään hieman töitäkin, eli ”mökki” on nyt myynnissä täällä Virossa. Kysyntääkin on ollut siihen malliin heti ensi päivistä lähtien, että tuo pankkitilin saldo saattaa kasvaa hyvinkin nopeasti! (laitoinkohan meneen sittenkin liian halvalla?)

No se tietenkään yksistään ei riitä, vielä olisi tuon emännän taivuttelua jatkettava…

Joku voi nyt ihmetellä, että on kaverilla outo järjestys. Eka myydään omaisuus ja sitten puhutaan vaimolle, että seuraava pysäkki olis sitten epsanjan auringon alla…

Ei ihan niin upeasti minulla ole asiat;)

Täällä on vain niin epävakaa tilanne asuntomarkkinoilla, että päätin toimia, kun kauppa vielä jotenkin käy. Sain oikein luvankin hallitukselta. Hallitus muuten pitää ainakin osan perheen vironperällä viellä vajaa 2 v, kun innoistui jatkaan opiskelujaan.

Espanja aiheiset puheet, jostain kumman syystä; pulpahtavat suustani tämän tästä… Elikkäs tietynlainen käännytystyö on käynnissä.

Kesäkuussa tulemme koko perheen voimalla (sekä vahvistuksena viellä isovanhemmat) sinne fuengirolaan pariksi viikoksi. Silloin pitää toivoa, että kaikki menee nappiin ja koko perhe saisi saman hölmön virneen naamalle, mikä itselläni on aina, kun vaimoni yllättää minut tuijottamasta tyhjyyteen tai surffaamassa netin aallokoissa…

Itse nähtävästi tulen myöhemmin syksyllä jatkamaan ”kenttätutkimuksia” about kuukaudeksi. Silloin olisi tarkoitus sitten todenteolla miettiä ja etsiä jotain ”uutta” mitä siellä ei vielä ole tarjolla tai vaihto-ehtoisesti haistelle mahdollisia työpaikkoja.

Hiljaa hyvä tulee… Asetin itselleni joulukuussa -07 tavoitteeksi, että viimeistään 2v. päästävä muuttamaan… matkalla haaveeseen ollaan!

Aurinkoista Toukokuun alkua kaikille!