Valencia on Valencia

LINKKI

santiago
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Jos puhuttaisiin Vaikka Fugen seudusta niin kämpän saisi mun käsittääkseni sillä että lataa rahaa tiskiin.Täällä on enemmänkin mm.suomalaisia ,jotka vuokraavat suoraan asuntojaan.Enkä usko että toimistotkaan jotka alalla toimivat ovat kiinnostuneita muusta kuin rahasta.Tämä tahtoo sanoa muutaman kuukauden takuuvuokraa.Tässä suhteessa Valencia on erilainen.Se on suurkaupunki,ja siellä ei ole suomalaispiirejä eikä asunnonvuokraus pyöri- loma ja talviasuntojen ympärillä.
Nie numeron, jos nyt sitä tarvitset, saa myös Espanjan lähetystöstä Suomessa.Asiaa on käsitelty näilläkin palstoilla aikaisemmin.Löytynee haulla?
Mä näen työnsaantimahdollisuudet samoin kuin Kojo,täällä on omasta takaa valtava työttömyys.Ei ainoastaan ahkeria ,vaan myös epätoivoisia ihmisiä,jotka ovat valmiita melkein mihin vaan saadakseen töitä.
Ja jos et ole virallisissa töissä,en ymmärrä mihin Nietäkään tarvitsee.Tilanne tosin muuttuu jos haluaa ostaa esim.auton tai moton.Ostaa asunnon tai muuta isompaa.Muuten täällä voi elellä turistina,eikä kukaan ole kiinnostunut jos elelee omillaan ja ei harrasta laittomuuksia.
ps. neljän miljoonan VIRALLISEN työttömän raja Espanjassa meni rikki jo viime vuonna.