Väkivalta ja alistaminen oksettaa

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Espanja.ORG -tiedotteet Viikon 1 uutisia Väkivalta ja alistaminen oksettaa

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
Arnold kirjoitti:

Kulttuuria ’vanhatytölle’ ja muille ”ymmärtäjille”.

http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/2012/01/1471955/tama-afgaanityton-julma-kohtalo-nosti-maailmanlaajuisen-kohun

Jooo.. yksittäistapaus… jooo… länsimaisen uutisoinnin vääristelemää… jooo…
.
.
”Afganistanin viranomaisia on painostettu pitkään puuttumaan tyttöihin ja naisiin kohdistuviin julmuuksiin, mutta yleensä syylliset selviävät ilman tuomiota. Rangaistus saatetaan langettaa uhrille.

Esimerkiksi raiskattuja on vangittu, koska heidän on katsottu harjoittaneen avioliiton ulkopuolista seksiä. ”Moraalirikoksena” voidaan pitää myös väkivaltaisen miehen jättämistä tai pakkoavioliitosta pakenemista.”
.
.
.
Arvaa vaan, oksettaako?
😕

No OKSETTAA !!! Tietenkin. Ja hämmästyttää. Mutta ilmeisesti raiskaustapauksissa oikeus katsoo, että nainen on itse aiheuttanut raiskauksen ja ollut siis syyllinen. Mehän emme TUNNE oikeudenkáyntejä, syytteitä, todisteita muuten kuin lehtien sivuilta. Ilmeisesti naisen syyllisyyteen riittáä se, että nilkka tai jotain muuta vilahtaa burkhan alta. Ja mies on sitten válittömästi syyntakeeton tuollaisen kiihottavan näyn edessä.

Länsimaisittain alastomuuteen ja avoimen agressiiviseen naisten seksuaalisuuteen tottuneina meidän on vaikea ymmärtáä tällaista. Minunkin. Minun mielestáni raiskaus on aina raiskaajan rikos, mutta toisaalta, otetaanhan länsimaissakin (etenkin Suomessa) lieventávát asianhaarat ja uhrin itsensá osuus aina huomioon. Ja raiskausrikokset luokitellaan hiplaukseksi, kevytraiskaukseksi ja oikeaksi raiskaukseksi ja tuomio sen mukaan. Ja voihan tuossa olla paljon peráákin sitápaitsi…

Tässá esimerkki Suomesta:

Raportissa (Amnesty internacional) esitellään esimerkkinä tapaus, jossa mies pakotti naisen harrastamaan seksiä parkkihallin inva-wc:ssä hakkaamalla tämän päätä seinään ja vääntämällä käden selän taakse.

– Syyttäjän mielestä tämä ei ollut raiskaus, sillä käytetty väkivalta oli lievää. Mies tuomittiin sukupuoliyhteyteen pakottamisesta seitsemän kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen, raportissa todetaan.