Vaimon kanssa golfaamassa

Uusimmat Keskustelu Yleistä Purkautumisosasto Hävyttömät K-18 Vaimon kanssa golfaamassa

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Old Chap
Old Chap Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

Mies hoipertelee aluesairaalan ensiapuun rautaseiska niin tiukalla mutkalla kaulan ympärillä, että henki vinkuu ja naama pursuaa mustanpuhuvana verentunkua.

Päivystävä lääkäri apunaan riuska ja roteva hoitaja saa mailan suoristetuksi irti ja tilkitsee pahimmat avohaavat eri puolilta päätä, kursien parhaimmillaan toistakymmentä tikkiä yhteen jonoon. Uteliaana ja vähän velvollisuudenkin vuoksi hän sitten kysäisee, miten kaikki oikein kävi?

Mies kertoo:

”Olin rauhallisella sunnuntai-iltapäivän golf-kierroksella vaimon kanssa, kun häneltä – kuinka ollakaan – kolmosreiän avauslyönnillä lipsahti pallo reilusti viereisen lehmälaitumen puolelle. Menimme yhdessä etsimään palloa ja silloin huomasin yhdellä lehmistä pilkottavan jotakin valkoista häntäpäässä.

Nostin varovasti lehmän häntää, ja siellähän se oli vaimon pallo – suoraan lehmän ahterissa. On se vaimon pallo sinne laitumen puolelle ennenkin hakeutunut, vaan ei ikinä osunut näin tarkasti erikoiseen paikkaan.”

”No nyt alan pikku hiljaa ymmärtää”, keskeytti lääkäri. ”Ei sitten mikään ihme, jos lehmä pillastui siitä perusteellisesti!”

”Eihän siitä lehmä ollut moksiskaan” vastasi mies. ”Mutta kun nostin sen häntää uudelleen ja huusin vaimolle, että tämä täällä näyttää ihan siltä kuin se olisi sinun – niin sen jälkeisistä tapahtumista en enää paljoa muista.”