Vähän vetäisen suoremmaksi …

Uusimmat Keskustelu Yleistä Synninpäästö RIPPITUOLI 3 (itsepalvelu) Vähän vetäisen suoremmaksi …

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Old Chap
Old Chap Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386
Neña kirjoitti:

… erästä monella sivustolla tunnettua kirjoittelijaa 😉 lainatakseni:

Tyynesti huomautan, että en sentään mikään kaikkien mahdollisten sivustojen vilperi ole. Suomessa aikanaan ennen internetin aikoja pitelin itse yllä senaikaista BBS-palvelinta ja osallistuin lisäksi toisen samanmoisen keskusteluihin. Espanjassa olin mukana Enetissä melko alusta alkaen ja sitten tulin tänne – enkä enempiä tarvitse.

Joopa-joo, kuitenkin olen saanut veemäisiä veetuiluja osakseni tuolla mieleltään sairaiden S24-osastolla, missä joku (kuten epäilen) tai jotkut ovat katsoneet ajoittain asiakseen väännellä loukkaavia kikkaroita muidenkin orkkilaisten häiriöksi – joskin turhaan, paitsi niiden tuottaessa ilmeistä mielihyvää sille tautiselle tyypille itselleen. Että silleen olen korkeintaan muuallakin tunnettu …

Mutta mun mielestäni on ihan upeaa, että Neña viitsii ryhtyä emännöimään keskusteluja. Se on nimittäin tarpeen, sillä ajoittain hommat hiljenevät, joskus lätinät muuttuvat mitäänsanomattomiksi, välillä syntyy kyllästymisiä, joskus joku kiukuttelee (kuten minäkin) ja silloin tarvitaan emäntää tai isäntää, joka moderoi hieman, aktivoi ja herättelee myös nukkujia toivotellen samalla uusia tervetulleiksi ja muitakin mukaan. Psykologiaa, terapeutin puuhaa … muuten jutut kutistuvat mitäänsanomattomiksi – virikkeettömiksi – ja siihen siten jutustelu kuolee. Niin kuin oli käydä pulinaboxin, joka ei toiminut enää keskustelualustana, kuten ihan alkuperäinen tarkoitus oli. Puhuttiin sitten vaikka peräpukamista tai mistä tahansa, mutta sen verran pitää olla potkua, että seuraava taas viitsii vastata – sanoen jotakin, mihin voi vastata muutakin kuin jaahah. Eiks’jeh!

Jaahah. Sunnuntai ja mulla työt kesken. Tosin olen tässä muutakin tehnyt, esimerkiksi lukenut erään kunnallisneuvoksen kirjoittamaa tilitystä omista aikaansaannoksistaan urallaan. Mielenkiintoista, kun kirjassa nuoruudesta asti tuttu kaveri ja itse asiassa ystävä on samoinajattelevana jopa sankari – sanomatta sitä mutta antaen oivaltaa – ja jonka sanomisilla on aina ollut pontta. On siinä mun pojallani mainio kunnalispoliitikko-kummisetä. Pienen paikkakunnan pamppu.

Jotta jos sitten kuitenkin taas tekisinkin saksalaisille jotakin. Tämä oli ilmaista verryttelyä, ne puolestaan maksavat siitä työstä, mitä sinne näpyttelen. Että eikun hommiin tästä – OC.