vähän meitä täällä

LINKKI

MiMadrid
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 17.04.2008
Kirjoituksia: 4
Vastauksia: 649

Meitä Madridissa vakituisemmin asuvia – ja siten parhaita vinkkikandidaatteja – on täällä palstalla noin 3-4. Enemmän tai vähemmän aktiivia. Käsittääkseni yksi opiskelijakin mahtuu tähän joukkoon. Joskus joku kyseli kakkosasunnon ostamisesta Madridista mutta siitäkin on jo aikaa kait vuosi tai kaksi. Saatan olla väärässäkin (ja näin toivoisinkin) mutta täältä tuskin suoraan tärppää. Valitettavasti. Rannikon väki on selkeässä yliotteessa.

Paikalliset asuntoportaalit (idealista.com, pisos.com, enalquiler.com, …) kannattaa kahlata läpi mutta noin lyhytaikaisia vuokrauksia voidaan karsastaa yksityisellä puolella.

Joku hostelli/opiskelijaresidenssi voisi olla hyvä vaihtoehto, sellaisia kait kampuksen lähistöllä on. Voivat tosin olla täynnä. Näitä kyllä löytyy sitten kaupungista mutta Villaviciosa kuitenkin sijaitsee yli 20 kilsan päässä eikä ”hyvät kulkuyhteydet” enää välttämättä toteudu. Hinnoista en myöskään tiedä. Villaviciosa yleisesti on kalliimpaa seutua.

Kiirekin teillä rupeaa olemaan; pitää muistaa että vuoden viimeisenä ja uuden vuoden ensimmäisenä viikkona iso osa jengistä on lomalla eli kaikki toiminta hidastuu.

Ei tästä nyt mitään varsinaista apua ollut (sori) enkä tiedä sanoinko mitään mikä jo ei olisi tiedossanne, mutta tsemppiä etsimiseen kuitenkin.