Vähän heppoisia syytöksiä

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Läpinäkyvyyttä? Vähän heppoisia syytöksiä

LINKKI

Make
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 26.03.2011
Kirjoituksia: 0
Vastauksia: 6
mille kirjoitti:

Espanjassa kun kun ollaan, tai missä tahansa, ihan ensiksi kannattaa selvittää mikä taho noita ”tutkimuksia” tekee? Jotkut sosialistat, puolikommarit varmaan. Mitä lie näitä minunkin postauksia jo täällä kait satoja ja en erityisemmin ole jaksanut Costa del Solia tai Fuengirolaa kehua, mutta on törkeää moittia Fuengirolaa, jonka kehitystä myönteiseen suuntaan olen saanut seurata läheltä ja etäältä jo yli 20 vuotta.

Bhajee, älä ota itseesi. Ymmärrän sinun vain välittäneen tämän ”uutisen”.

Oma veikkaukseni asian suhteen on, että tämä ”tutkimuslaitos” on joku PSOE:n eli sosialistipuolueen juttu ja tuskin Fuengirolan pormestarilla on motivaatiota edes vastata heidän veetuiluhinsa. Viimeinen sija tulisi missä tilanteessa tahansa, vastasit tai et. Taas tarvittaisiin El Caudilloa panemaan asiat oikeaan järjestykseen, ettei tarvisi näihinkään minun puuttua.

Mistä niitä hymiöitä saa ostaa, auta Santiago !

Mille, olen sinun kanssasi täysin samaa mieltä tuosta ”uutisen” lähteestä. Tämä uutinen tuli julki viime kesänä, jolloin Fuengirolan kaupungintalo kertoi, ettei heille oltu lainkaan ilmoitettu, mitä tarkoitusta varten tietoja pyydettiin. Nyt ”uutinen” on nostettu uudelleen Fuengirolan PSOE:n toimesta esille, kas kummaa, juuri vaalien alla.

Olen Millen kanssa myös samaa mieltä Fuengirolan huimasta kehityksestä. Bhajee ei ilmeisesti ole asunut täällä tarpeeksi kauan ollakseen itse tätä todistanut. Oletko mies tosiaan sitä mieltä, että 70% tämän kaupungin asukkaista äänestää PP:tä vastoin parempaa tietoaan? Come on! Bhajeelta kysyisin myös, mitä tekemistä korruptiolla on sen kanssa, ettei tietoja ole luovutettu ulkopuoliselle? Eikö todella korruptoituneilla tai vääryyksiin syyllistyneillä päättäjillä olisi todella helppoa tekaista pari paperia tuollaisen läpinäkyvyyslautakunnan nähtäväksi ja pitää ne sillä hiljaisena? Mitä tekemistä näillä kahdella asialla on keskenään? Mihin perustat väittämäsi – joita kuulutat pitkin kyliä ja katuja – Oñan korruptoituneisuudesta? Ja mihin yleensä perustuu henkilökohtainen ajojahtisi tämän kaupungin maineikkainta kaupunginjohtajaa vastaan? Tai siis mihin muuhun, kuin Psoen syyttämiin valheisiin? Muistathan, että jopa Espanjassa väärän todistuksen antaminen on rikos.

Ja muille asiasta kiinnostuneille: voitte olla aivan varmoja, että korruptiota tutkimaan ei tarvita mitään järjestöjä. Espanjassa on sellainen taho kuin fiscalía anti-corrupción, joka hoitaa tehtävää erinomaisesti, etenkin PP:n päättäjiä vastaan, Psoe kun nyt hallituksessa ikävä kyllä sattuu olemaan. Tätä maata on nimittäin 7 vuotta hallinnut sosialistihallitus, joka on viime vuosien aikana lähettänyt poliisiratsiat miltei kaikkiin PP:n hallitsemiin kaupungintaloihin isolla rytinällä ja huolehtinut siitä, että niistä on ollut kuvia ja isot otsikot kaikissa päivälehdissä. Muutaman päivän kuluttua onkin ”huomattu”, ettei perusteita ratsialle ollutkaan, mutta sen huomioiminen on tehty paljon pienemmillä uutisilla. Fuengirolaan ei ole tehty edes tätä. Fuengirolan Psoe ei tee muuta kuin valehtelee ja heidän ykkösensä – asianajaja ammatiltaan – latelee oikeustalolla tekaistuja rikosilmoituksia PP:tä vastaan siinä toivossa, että tieto niiden arkistoimisesta tulisi vasta vaalien jälkeen. Mistä tämän tiedän? Helppoa. Jos niillä jotain oikeaa olisi, se olisi jo kaivettu esiin.